U zocht op: graveren

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Van Loo Technics Komatsu

Poeierstraat 18 -2490Balen

Van Loo Technics is erkend Komatsu dealer. Van erg handige mini-gravers tot krachtige wielladers, graafmachines en bulldozers, je ontdekt hier het volledige gamma Komatsu bouwmachines. Wij zijn echte bouwmachine professionals.

Elboka

Retiesebaan 171 -2460Kasterlee

kwaliteit en service in de wegenbouw. 30 jaar ervaring. Voor ieder werk de juiste machine. Ervaren en gemotiveerd personeel. grondwerken, nivelleringswerken, tuinaanleg, aanleg van sportterreinen en paardenpistes

Molse Bouwmachines

Emiel Becquaertlaan 2g10 -2400Mol

Verhuur , verkoop en toebehoren voor bouwmachines ..

Industrial Marking Service

Lepelstraat 48 -3920Lommel

I.M.S. Graveren van inox, frontpanelen en bedieningspanelen, lasergraverenI.M.S. bvba (Industrial Marking Service) is een firma die zich volledig toelegt op het graveren voor industriële toepassingen, in al zijn facetten.

Verhuur Truyers

De Lange Beemden 47 -3550Zolder

Al meer dan 15 jaar is Verhuur Truyers uit Heusden-Zolder actief in het verhuren van hoogwerkers en schaarliften. Onze vloot bevat zowel elektrische als dieselversies met een maximale werkhoogte van 43 m.

Polderke

Retiesebaan 254 -2460Kasterlee

De Peuter Jochen

St.-niklaasstraat 30 -2450Meerhout

U kunt bij ons terecht voor diverse grond -en afbraakwerken, klinkerwerken, aanleg gazon,container verhuur en rioleringswerken. Bekijk de verschillende mogelijkheden op onze website.