U zocht op: groothandel banden

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Bogaert Transmission

Neringstraat 5 -1840Londerzeel

Bogaert Transmission is een heden-daags familiebedrijf, gespecialiseerd in aandrijving

Van Haute Landbouwmachines

Zwaarveld 27 -9220Hamme (vl.)

Bij ons kan u terecht voor alle kleine en grote machines, zowel voor de particulier als de professional. Dit zowel voor landbouw, industrie als voor tuin en park. Naast verkoop, staan wij ook garant voor een professionele en snelle herstelling.

Kaiser + Kraft

Jan Emiel Mommaertslaan 20 -1831Diegem

Wij bieden u individuele E-business oplossingen die op uw eisen en doelen zijn afgestemd. In meer dan 200 e-projecten met tot 30 verschillende formats en ca. 25 verschillende classificaties konden klanten naar tevredenheid worden bediend.

Denayer Tools

Neringstraat 2 -1840Londerzeel

Denayer Tools profileert zich als een dynamische groothandel, die graag en snel aan de vraag van zijn klanten wil voldoen. Een sterk gemotiveerd team zorgt voor een perfecte service. Denayer Tools is de juiste partner voor de handel in machines & bos

Ledent Touw

Evangeliestraat 195 -9220Hamme (vl.)

Touwen ledent ledent corderie, import en groothandel

Hoisting Equipment

Woestijnstraat 41 -2880Bornem

Hoisting te Bornem, verdeler van portaalkraan, hefkranen, zwenkkranen van abus, zwenkarm, rolbruggen, loopkat takel, elektrische takel, katrol, manuele, mechanische & elektrische hijsbanden, dommekracht, potkrik, spanschroeven, hijslier,...

Turbel

Spaarbekkenstraat 11 -1130Brussel

Etiketteersystemen, zelfklevende etiketten, kleefbanden en zelfklevend materiaal - Speciale dragers voor copiers en laserprinters (etiketten, transparanten, speciaal polyester papier.

Trapo Belgium

Cesar Van Kerckhovenstraat(hin) 110 -2880Bornem

Trapo biedt interne transportoplossingen, op maat gemaakt en opgebouwd uit succesvolle standaardcomponenten als Fanuc robotpalletisers en Carryline kettingtransporteurs. Betrouwbare, efficiënte en vindingrijke partner.

Corderie Ed. Barrois Et Fils

Vilvoordsesteenweg 156 -1120Brussel

corderie, cables, cha”nes, matŽriaux de manutention et conceptions speciales de manutention. Corderie Barrois & Fils - CEBEF cordes, cables acier et inoxydables, chaines, chaines de levage, sangle de levage, filets, ficelles, palans manuels et electr

Indutools

Gerselarendries 9 -1850Grimbergen

InduTools nv Download Acrobat Reader a picreations design

Manutan

Industrielaan 30 -1740Ternat

Online verkoop van bedrijfs- en kantoormateriaal voor professionelen.

Van De Velde Beton

Schaapheuzel 2 -1745Mazenzele

De firma Van de Velde Beton verdeelt een uitgebreid gamma betonartikelen. Alle soorten klinkers, van kasseiklinkers tot gewone straatklinkers, Benor betondallen, boordstenen, palissaden, watergreppels, allerlei soorten afsluitingspalen en afsluiting.

Stas Belgium

Boomsesteenweg 36f -2627Schelle

Stas is fabrikant en leverancier van:Transportrollen, Trommels, TrommelmotorTrogstellen, Bandschrappers, StuurrollenBandoverkapping/Verzinkt-Kunststof-RVS ...Lagerblokken (Staal-Kunststof-RVS-Alu)

overtoom International Belgium

Industrielaan 30 -1740Ternat

Alles wat u nodig heeft voor kantoor, magazijn, werkplaats en terrein. 40.000 artikelen uit voorraad, snel en volgens afspraak.

Tesa

Ruisbroeksesteenweg 76 -1180Ukkel

tesar Aluminium tape is een sterke, duurzame oplossing voor reparaties op elke metaalondergrond zoals plaatwerk van auto`s. Ook geschikt voor dak ...

B.d.s. Jette Pneus

Dieleghemse Steenweg 46 -1090Jette

Indurope

Z. 5 Mollem 330 -1730Asse

Professionele Rolsteigers, TrapladdersVouwsteigers, Hangbruggen, Ladders,Mobiele Hefsteigers, Geveltoeganginstallaties, GevelmaterieelGevelonderhoudsinstallaties, ...Verhuur - Verkoop - Service - Montage Studie en Ontwerp.

Mkd Belting

Industriezone D'helst 15 -9280Denderbelle

Sedert 1993 levert MKD Belting transportbanden, elevatorbanden, aandrijvingen, kettingen en alle nodige onderdelen aan de industrie.

Michelin Belux

Brusselsesteenweg 494 -1731Asse

De missie van Michelin is: bijdragen aan de vooruitgang van de mobiliteit van mensen en van goederen door de vrijheid, veiligheid, efficiëntie en het plezier van het reizen te bevorderen.