U zocht op: heftrucks

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Foets-denis

Korkdriesstraat 22 -3583Paal

NV Foets Denis is een familiebedrijf gespecialiseerd in verkoop, verhuur, leasing en service van occasie en nieuwe heftrucks, reachstackers, verreikers, telescoophoogwerkers, schaarliften, compressoren, generatoren en terminal trekkers.

Jcb - Belgium

Nijverheidslaan 1501 -3660Opglabbeek

Het is geen wonder dat we de marktleider zijn voor uitrustingen voor de bouwsector zoals graaflaadmachines en verreikers.

Martens Industrie

Paniswijerstraat 2 -3600Genk

Martens Industrie Genk GESPECIALISEERD IN DE VERKOOP EN SERVICE VAN: HEFTRUCKS,STAPELAARS,TRANSPALETTEN, GRASMAAIERS,ZITMAAIERS EN TUINMACHINES, ZOWEL NIEUW ALS TWEEDEHANDS Paniswijerstraat 2 (Westerring) Industriezone Genk Zuid: Zone 5 3600 Genk T.

Lvc Solutions

Horizonlaan 18 -3600Genk

LVC Verhuur van Compressoren, Heftrucks, Stroomaggregaten, Beitels, Breekhamers ...

Eurorent Verhuurbedrijf

Centrum-zuid 2034 -3530Houthalen-helchteren

Eurorent is de specialist in de verhuur van machines, zowel voor de professioneel als de particulier. Machines voor de bouw, tuin, hoogwerkers, schaarliften,..te huur. Eurorent beschikt over vier vestigingen: Hasselt, Sint Truiden, Leopoldsburg en Se

Palraco

Hertenstraat 15 -3830Wellen

Verkoop en verhuur van alle stockage materiaal nieuw of gebruikt

Vervoerbedrijf Pans

Stadsbeemd 1041 -3545Halen

60 jaar transport & warehousing.Dwars door België, Nederland & Luxemburg.

Eurorent Verhuurbedrijf

Tunnelstraat 55 -3970Leopoldsburg

Uitvoeren van hijs- en hefwerkzaamheden | optrekken en afbreken van steigers en stellingen | groothandel in machines voor de bouwnijverheid | groothandel in stroomaggregraten | groothandel in heftrucks | groothandel in hoogwerkers | verhuur van materia

Vewe

Grote Steenweg 259 -3454Geetbets

VEWE is sinds 1983 bedrijvig in de gelijkstroomsector.Elektrisch intern transportmateriaal, batterijen, batterijladers, omvormers DC/AC en Eex materiaal behoren tot de activiteiten.

Mentens Onderhoudsdienst

Europarklaan 254 -3530Houthalen-helchteren