U zocht op: hekwerk

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


De Cleyn En Zoon

Oude Kruisstraat 14 -2235Hulshout

Bij de start maakten we voornamelijk poorten en omheiningen. Nu maken we echter ook hekken, trappen, leuningen, balustrades en allerlei andere soorten smeedwerk en dit in diverse uitvoeringen. Klassiek, landelijk, modern of combinaties.

Laswerken Kvd

Oude Steenovenweg 29 -2230Ramsel

K-metaalwerken is een inox- en metaalbedrijf met een flexibel, jonge en open geest dat je project van A tot Z met zorg afhandelt.

Menten Electro Retie Mer

Schijfstraat 6 -2470Retie

MER - Poorten en Automatisaties HOME Welkom op de website van MER Het was reeds sinds 1978 dat Evarist Menten de firma MER bvba opstartte. Hij specialiseerde zich in het leveren, plaatsen en onderhouden van garagepoorten, automatisaties, hekwerken en

K-metaalwerken

Oude Steenovenweg 29 -3000Leuven

K-metaalwerken is een inox- en metaalverwerkingbedrijf met een flexibel, jonge en open geest dat je project van A tot Z met zorg afhandelt.

Van Dessel Kim

Oude Steenovenweg(ram) 29 -2230Herselt

K-metaalwerken is een inox- en metaalbedrijf met een flexibel, jonge en open geest dat je project van A tot Z met zorg afhandelt.

Schellekens Elektro

Disselstraat 8 -2350Vosselaar

Wij doen zowel elektrische installaties alsook alle meer gespecialiseerde plaatsingen van domoticasystemen, beveiliging, verlichting voor binnen en buiten, industriële installaties,

Lm - Hekwerk

Balendijk 256 -3920Lommel

LM Hekwerk is actief in het leveren en plaatsen van afsluitingen, poorten, automatisaties en toegangscontrole.

Huybrechts Hekwerken

Retiesebaan 137 -2460Kasterlee

Naast hekwerken plaatsen wij ook afsluitingen en poorten, al dan niet voorzien van een automatisatie. Ter verfraaiing van uw tuin heeft Huybrechts Hekwerken een breed gamma aan tuindecoratie.