U zocht op: helpdesk

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Alfa Solutions

Processiestraat 2 -8790Waregem

Alfa solutions is al meer dan 25 jaar een betrouwbare IT-partner voor heel wat ondernemingen. Onze toekomstgerichte visie en ons langetermijndenken maakt van ons een soliede metgezel voor uw IT-infrastructuur, databescherming, enz.

Axon

Felix D`hoopstraat 121 -8700Tielt

Out- en inbound contactcenter. Meer dan 20 jaar ervaring en een stabiel team meertalige operatoren staan garant voor een optimale kwaliteit.

Cocura - Sebeco

Kerkstraat 106 -9050Gent

Sebeco NV - Homepage Zoekt u in de call center wereld een uitdagende job? een contact center service provider? een next generation hotel? een application service provider? een selectiebureau (VG 720/B)? een opleidingsinstituut?

Elmos

Industriepark 2 -9820Merelbeke

Elmos is een Belgische, onafhankelijke ICT-dienstenleverancier met meer dan 135 ervaren consultants, die op een flexibele en voor de klant kostefficiënte manier, de nodige resources en kennis aanlevert. De juiste persoon, met de juiste kennis en ...

Diract

Gouvernementstraat 32 -9000Gent

25 gespecialiseerde telemarketiersVerkoop, agendaplanning, diepte-interviewsHet is het enige wat we doen, maar daarinzijn we dan ook goed! Interesse?Bezoek onze site.

Sebeco

Kerkstraat 106 -9050Gentbrugge

SEBECO is zowel in Gent als in Brussel gevestigd, en beheert als one-stop shop voor call centers & contact centers optimaal uw klantencontacten via telefoon en internet.

Comizzo

Xavier De Cocklaan 49 -9831Sint-martens-latem

cosmic helpdesk Gratis teller Heaven help, Madame Soleil, De Lottovoorspeller, Fortune Cookies, weetjes, zijn sms diensten van Cosmic Helpdesk bvba. Onze firma is gespecialiseerd sms diensten, mms diensten en in toekomst en voorspellingen. Toekomstvo

Tele-action

Legen Heirweg 59 -9890Gavere

Duplo astro graphic whizard imprint bij tele action tele action is de specialist voor uw grafische machines vouwmachines, vouwhechters, digitale duplicators, lijmbinders, van duplo; adresprinters, labelers, tabbers, feeders en tra