U zocht op: herstellen cnc machines

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Germond

Lodewijk De Raetlaan 59 -8870Izegem

Germond is verdeler van hoogkwalitatieve machines en gereedschappen voor de Belgische metaalindustrie. Vooral op vlak van verspaning nemen we een belangrijke marktpositie in. Ook voor productieautomatisering en CNC-opleiding kunt u bij ons terecht.

Gvs

Ambachtenstraat 26 -8870Izegem

Welkom op de site van GVS, uw specialist in onder andere CNC frees- en draaiwerk. Al meer dan zeven jaar staan wij garant voor het aanleveren van hoogwaardig en kwaliteitsvol freeswerk, draaiwerk, slijpwerk, matrijzenbouw, ...

Noordzee Handelsmaatschappij

Hille-zuid 6 -8750Zwevezele

Uit de ervaring , opgebouwd doorheen de jaren van het monteren , demonteren en verplaatsen van allerhande machines , ontstond automatisch een tweede bedrijfstactiviteit : Industriële verhuizingen van machines : Noordzee Handling genaamd .

Metanox

Driemasten 85 -8560Wevelgem

Metanox verdeler van plaatbewerkings- machines. Ons gamma is gevarieerd, zeer compleet en bestaat uit gerenommeerde kwaliteitsmerken als EUROMAC, DURMA, HPm, DAVI ... We bieden zowel conventionele als CNC-gestuurde machines aan.

Machine-service.be

Westkantstraat -8020Ruddervoorde

Machine-service.be is gespecialiseerd in onderhoud en herstellingen aan houtbewerkingsmachines. Wij leveren merkonafhankelijke service voor zowel CNC-gestuurde als klassieke machines.

Mol Cy

Diksmuidesteenweg 68 -8840Staden

Sinds de oprichting in 1944 is MOL CY uitgegroeid tot een internationale groep van verschillende bedrijven en divisies met elk hun specialisatie in de constructie van transportmaterieel en toelevering.

Luna Power

Nieuwestraat 13 -8880Sint-eloois-winkel

Luna Power is reeds geruime tijd gespecialiseerd in de advisering, verkoop en levering van enerzijds werktuigmachines zoals draaibanken, freesmachines, CNC machines, tools etc.

Cnc Europe

Visserijstraat 67 -8560Wevelgem

Kimac

Hogeschuurstraat 2 -8850Ardooie

Kimac maakt houtbewerkingsmachines zoals zaagmachines, freesmachines, schaafmachines, stofafzuigingen, boortafels,.... Deze toestellen worden over gans Europa en Noord-Amerika verdeeld door een uitgebreid dealernetwerk.