U zocht op: herstellen gevels

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


P&l Cleaning

Hanegraefstraat 18 -2050Antwerpen 5

Een hogere kwaliteits- en servicenorm voor de schoonmaak van uw gebouw door strikte opvolging van ons personeelGrondige analyse van de noden van uw bedrijf. Deskundig personeel + constante follow up.Regelmatige bijscholing op gebied van vakkennis

Dakdepot

Glasstraat 47 -2170Antwerpen

Bij Dakdepot in Merksem verwelkomen we zowel professionele dakdekkers als enthousiaste doe-het-zelvers. In ons magazijn met uitgebreid aanbod aan kwaliteitsvol dakmateriaal en hout, vindt u hoe dan ook het materiaal waarnaar u op zoek bent.

Omniworx

Populierenlaan 49 -2630Aartselaar

Omniworx is een algemene bouwfirma uit Aartselaar die al uw bouwprojecten en renovatiewerken tot een goed einde brengt. U kan bij ons terecht voor uw volgende renovatie, oprijlaan of reparatie aan het huis. Wij bieden u een professionele service.

Leoreno

Paalstraat 51 -2900Schoten

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf, gespecialiseerd in renovatiewerken.

Algemene Schilder- En Decoratiewerken Zemco

Zurenborgstraat 36 -2018Antwerpen

Zemco is al 40 jaar actief in de regio Antwerpen als specialist in schilderwerken en gevelwerken binnen en buiten. U kan bij ons terecht voor grote en kleine projecten, renovatie, maar ook voor onderhoudswerkzaamheden.

Lexus Bv

Nijverheidsstraat 70 -2160Wommelgem

Op zoek naar een professionele bezetter in Antwerpen om uw buiten- of binnenmuur te bezetten Of staat een crepi gevel bovenaan uw wensenlijst In Lexus Pleisterwerken vindt u de perfecte partner. Onze stukadoors bezetten uw gevel o