U zocht op: herstellen gevels

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Abg Consulting

Engelse Wandeling(kor) 2 -8500Kortrijk

Studiebureau ABG is een bouwkundig studiebureau. Wij zijn gespecialiseerd in gevelrenovaties van appartementsgebouwen en betonherstel.

Roger Goeminne

Driesstraat 27 -9750Zingem

BVBA Roger Goeminne bestaat inmiddels meer dan 40 jaar en is uitgegroeid tot een modern uitgerust installatiebedrijf dat meer dan 20 ervaren personeelsleden telt en beschikt over een lange referentielijst.

Moenens Marino

Lentedreef 10 -8520Kuurne

Op zoek naar een professioneel en betrouwbaar bedrijf in regio Kortrijk voor uw asfaltwerken, dakwerken en/of gevelwerken?

Cnv Projects

Nieuwstraat 66 -8560Wevelgem

Dankzij de door jaren heen opgebouwde kennis, een professioneel team enkwalitatief hoogstaande materialen bieden wij U een uitstekende service aan.Vooral op vlak van droge afbouw zijn wij specialist en voortrekker.

Aannemingen Betonboringen Zabo

Doenaertstraat 2 -8510Marke (kortrijk)

Z a b o wandzagen-betonboren-vloerzagen-speciale technieken zabowandzagen-betonboren-vloerzagen-speciale technieke zabo, wandzagen, betonboren, vloerzagen, speciale technieken,beton, boren, boor, diamant, dia, kern, kernboor, g

Allegaert M & P

Stasegemsesteenweg 181 -8530Harelbeke

A.d. Cleaning

Beiaardstraat 15 -8501Bissegem

A.D. Cleaning uit Kortrijk biedt reeds meer dan 25 jaar zijn diensten aan voor volgende activiteiten: - Schoorsteenvegen, Tuberen van schoorstenen, plaatsen van schoorsteenkanalen, ontmossen van daken, isoleren van daken, isoleren van zolders.

Marubo

Kortrijksesteenweg 215 -8530Harelbeke