U zocht op: herstellen industriele machines

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


M. Vandenabeele

Kortrijkstraat 174 -8770Ingelmunster

Vandenabeele is een van de enkele toonaangevende bedrijven in België wat betreft het leveren van producten en diensten in de automotive, bouw en industriële sector.Onze producten en systemen dragen bij aan het creëren van comfortabele, propere ...

Ldl Equipment

Europalaan 60 -9800Deinze

LDL Equipment, gevestigd in Deinze, is actief in alle marktsegmenten waar industriële wasserij-systemen verkocht worden. Het biedt een kwalitatieve en professionele service & dienst na verkoop.

Verhelle

E3-laan 69 -9800Deinze

Sinds 1938 kunnen professionelen uit sectoren als industrie, bouw, land- en tuinbouw en evenementen bij ons terecht voor degelijke hef- en hijssystemen. Wij bieden ook warmtegeneratoren en bouwdrogers aan.

Germond

Lodewijk De Raetlaan 59 -8870Izegem

Germond is verdeler van hoogkwalitatieve machines en gereedschappen voor de Belgische metaalindustrie. Vooral op vlak van verspaning nemen we een belangrijke marktpositie in. Ook voor productieautomatisering en CNC-opleiding kunt u bij ons terecht.

Luyckx José

Roeselarestraat 4 -8880Rollegem-kapelle

Reeds 52 jaar is Luyckx te Ledegem, regio Kortrijk - Roeselare uw specialist in land-, park- en tuinmachines, tuingereedschappen, gereedschappen, industrie producten en zoveel meer!

Rentec

Nijverheidsstraat 13 -8740Pittem

Wij zijn een Belgische constructeur die al sinds meer dan 20 jaar machines en installaties ontwerpt en bouwt. Recycling machines, Rendering machines, Palm Oil Extraction machines, Autoclaven, Industrial Services

Linum Europe

Pieter Verhaeghestraat 20 -8520Kuurne

Totaaldistributeur van afgewerkteproducten, toebehoren, componenten en beslag voor fabrikanten, installateurs envakhandels in koeltechniek,airconditioning, HVAC, isothermeinstallaties en RVS constructies, winkelinrichting ...

Desmet Engineering

Wielsbeeksestraat 65 -8710Wielsbeke

Onze hoofdactiviteit bestaat uit engineering op maat waarbij wij een oplossing bieden om industriële toepassingen te automatiseren voor allerlei sectoren (machinebouw)Daarnaast zijn wij toeleverancier voor:conventioneel en CNC draai- en freeswerk..

Vdc Roeselare

Rumbeeksesteenweg 279 -8800Roeselare

VDC Roeselare NV is verdeler van elektrotechnisch materiaal voor de industrie: Naast de klassieke componenten uit de automatisering- en installatietechniek hebben wij ons gespecialiseerd in de high-end componenten uit de meet- en regeltechiek.

Group Ac

Warandestraat 38 -9870Zulte

AC Processing zet de stap naar verhoogd rendement, door het invoeren van nieuwe automatiseringstrends.AC Computers zorgt voor een totaaloplossing voor de computertechnieken op uw kantoor.

Duma Forklifts

Torkonjestraat(mar) 23 -8510Kortrijk

Duma Forklifts verkoopt sinds 1969 over de hele wereld nieuwe en tweedehands vorkheftrucks van diverse topmerken