U zocht op: herstelling gevels

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Lichtletter

Vijfhuishoekstraat 5 -8610Kortemark

Lichtletter is gespecialiseerd in lichtreclames, neon en spandoeken.Verlichte letters of verlicht logo, op uw gevel. Ook voor herstelling lichtreclames of neonverlichting, kunt u Lichtletter contacteren. NIEUW: grote ledschermen verhuur verkoop.

Batsleer

Groendreef 36 -9880Aalter

Bij NV BATSLEER streven we ernaar om het bouwproces van gisteren en vandaag tot in het kleinste detail te begrijpen. Ontelbare restauraties van monumenten, kerken, appartementen en geklasseerde woningen onderbouwen onze vakkennis

New Neon

Brugsesteenweg 87 -8740Pittem

Uw partner voor alle lichtreclames , ontwerp productie en plaatsing in eigen huis. Ook onderhoud en herstelling.Na plaatsbezoek werken wij een voorstel voor u uit met de beste prijs/kwaliteitsverhouding.

Geldhof - Vermeersch

VenetiËlaan 51 A -8530Harelbeke

Voor dak- en gevelbeplating van gebouwen met een grote oppervlakte, zoals industriële panden, landbouwloodsen of industriegebouwen, heeft u een partner nodig met een aangepast machinepark en voldoende geschoolde medewerkers.

Marubo

Kortrijksesteenweg 215 -8530Harelbeke

A.d. Cleaning

Beiaardstraat 15 -8501Bissegem

A.D. Cleaning uit Kortrijk biedt reeds meer dan 25 jaar zijn diensten aan voor volgende activiteiten: - Schoorsteenvegen, Tuberen van schoorstenen, plaatsen van schoorsteenkanalen, ontmossen van daken, isoleren van daken, isoleren van zolders.