U zocht op: herstelling koeling

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Airquality Group

A. Stocletlaan 206 -2570Duffel

Airquality is reeds meer dan twintig jaar uw professionele partner in airconditioning, warmtepompen,ventilatie en koeling. 24 uur service, eigen studie-en plaatsingsdienst. Daikin superdealer, ruime toonzaal te Duffel.

Bondec

Fortbaan 72 -2160Wommelgem

Bondec verzorgt het volledig onderhoud,installeert nieuwe stookolie-en gasinstallaties, centrale verwarming en airconditioning. Bondec is ook uw partner voor ventilatie in woningen, industriële verwarming en conditionering.

Radiatoren Peeters - Van Tongel

Belcrownlaan 24 -2100Deurne

Door inzet en inspiratie werd door J. Van Tongel in 1949 dit bedrijf gestart. Zijn doelstelling was een reparatiewerkplaats op te bouwen voor radiatoren en toelaatbare toepassingen te herstellen en later te vernieuwen

Eti Partner

Griffier Schobbenslaan 2 -2140Borgerhout (antwerpen)

HVAC technieken, warmtepompen, airconditioning, klimatisatie, ventilatie, sanitair, verwarming

Denis Engine Services & Parts

Brechtsebaan 30-36 -2900Schoten

Wij leveren vakbekwaam personeel en kennis voor grote revisies van viertakt diesel scheepsmotoren, zowel ter plaatse als in onze volledig uitgeruste werkplaats dicht bij de haven van Antwerpen.

Cool It

Moerstraat 55 -2970īs Gravenwezel

Ons COOL IT service- en onderhoudsteam staat alle dagen voor u klaar. Wij zijn uitgerust met de allernieuwstre computergestuurde diagnosetechnieken om efficiënt problemen op te lossen. Bij sommige installaties is het zelfs mogelijk om...

Bvl

Berlaarbaan 148 -2860Sint-katelijne-waver

BVL staat garant voor het leveren van zeer kwalitatief en esthetisch afgewerkte installaties. Hiertoe draagt elke onderdeel van onze diensten bij studie, montage, onderhoud en herstellen.

Coolair

Oude Liersebaan 377 -2570Duffel

Ventilatiesystemen, airconditioning installateurs, koeltechnieken industrie, klimaatregeling installateurs, industriele ventilatiesystemen, luchtdeuren, luchtgordijnen, luchtroosters, luchtverversingssystemen, ventilatieroosters...

Labis Koeltechniek

Maanstraat 8d -2800Mechelen

Labis Koeltechniek is gespecialiseerd in het plaatsen van koelcellen, vriescellen en isothermische constructies. De kracht van Labis Koeltechniek is het combineren van hoogwaardige producten met een excellente knowhow van onze montageteams.

Kaeser Kompressoren

Heiveldekens 7 -2550Kontich

KAESER KOMPRESSOREN: Meer perslucht met minder energie!Ons gamma: schroefcompressoren, zuigercompressoren, mobiele compressoren, blowers, drogers, olievrije compressoren, filters, onderdelen, persluchtoutsourcing (perslucht per m³), 24u service, …

De Beck Koeltechniek

Kleine Heide 31c -2811Leest

De Beck Koeltechniek BVBA is vooral gespecialiseerd in: airconditioning, koeling, ventilatie en malkkoeltanks.

Wim Verhuur

Fortsesteenweg 44 -2860Sint-katelijne-waver

Wim Verhuur (Sint Katelijne Waver) verhuurt degelijk materiaal voor zowel de professioneel als particulier in de bouw- en tuinsector. Graafmachines, bouwdrogers, trilnaalden, motoculteurs, hakselaars, tractors, stellingen ... alles is te huur.

R-cotec

Slekkenstraat 4 -9120Beveren-waas

Voor installatie van een airco vraagt u best advies aan een erkend installateur.Bij R-cotec bent u aan het juiste adres. Sinds de oprichting in 1991 is ons bedrijf uitgegroeid tot een gevestigde waarde in de sector.

N E N S Power

Schaarbeekstraat 23 -9120Melsele

Stroomgroepen verhuur is al 35 jaar onze specialiteit. Dat verhuuraanbod werd verder uitgebreid met generator- en elektrische toebehoren en een selectie aan courant benodigd werfmateriaal zodat we onze klanten totaaloplossingen kunnen aanbieden.

Euro - Rent

Bisschoppenhoflaan 633 -2100Deurne

Méér dan 30.000 machines zijn onmiddellijk beschikbaar voor aannemers, installateurs én doe-het-zelvers. Voor grote werken of een kleine klus adviseren wij u de meest aangewezen machine. De hoge kwaliteits- en veiligheidsnormen die wij hanteren ...

Lnb Hersteldienst

Nattenhofstraat 107a -2800Mechelen

LNB bvba is gespecialiseerd in de plaatsing, herstelling en het onderhoud van zowel aircondtioning, koeling, ventilatie, warmtepompen, elektriciteitswerken als netwerkbekabeling. Wij voeren werken uit bij zowel particulieren, kmo`s, horeca als winkel

Inter Clima

Blikstraat 4 -2110Wijnegem

Inter Clima nv uit Wilrijk (Antwerpen) is een vakkundige plaatser en hersteller van airco-installaties. Ons bedrijf heeft reeds jarenlang ervaring op het gebied van luchtbehandeling en airconditioning. Wij zijn verdeler van Sanyo, Daikin, enz.

Climatech

Paulus Beyestraat 39 -2100Deurne

Climatech bvba biedt totaaloplossingen voor het installeren van verwarmingsinstallaties.

Smets Koeltechniek

August Van Putlei 7 -2150Borsbeek

Verkoop en herstelling van alle koel- en diepvriesinstallaties. LG airconditioning

Koel- En Verwarmingstechniek

Paaiestraat 1a -2500Lier

KVT realiseert een breed gamma aan activiteiten als installateur HVAC in ventilatie, verwarming en koeling, gaande van engineering en calculatie tot projectorganisatie, uitvoering, installatie, inregeling, inbedrijfstelling, nazorg en onderhoud.

Spega

Tilburgbaan 86 -2960Brecht

Als installateur van beregening installaties, verzekeren wij u bij Spega met markleider Rain Bird. De juiste beregening voor tuinen, sportvelden, attractieparken, gemeentes, golfbanen, paardenracebanen, enz...

Arrabis

Achterstraat 13 -2240Zandhoven

ARRABIS bvba staat voor een multidisciplinaire aanpak en het aanbieden van efficiënte oplossingen voor zowel particulier als bedrijf wat betreft elektro, sanitair, verwarming, ventilatie, koeling en airco.

Optimus Instruments

Hospitaalstraat 35 -9140Temse

25 jaar ervaring in labo-toestellen zoals bad-en circulatiethermostaten, rotatieverdampers en weegschalen en petroleum test apparatuur zoals viscometers, vlampunttesters, distillatoren. High-tech producten in combinatie met topservice.