U zocht op: herstelling sanitair

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Airquality Group

A. Stocletlaan 206 -2570Duffel

Airquality is reeds meer dan twintig jaar uw professionele partner in airconditioning, warmtepompen,ventilatie en koeling. 24 uur service, eigen studie-en plaatsingsdienst. Daikin superdealer, ruime toonzaal te Duffel.

Eti Partner

Griffier Schobbenslaan 2 -2140Borgerhout (antwerpen)

HVAC technieken, warmtepompen, airconditioning, klimatisatie, ventilatie, sanitair, verwarming

Bondec

Fortbaan 72 -2160Wommelgem

Bondec verzorgt het volledig onderhoud,installeert nieuwe stookolie-en gasinstallaties, centrale verwarming en airconditioning. Bondec is ook uw partner voor ventilatie in woningen, industriële verwarming en conditionering.

Maes Industries

Hemeldonk 1 -2200Herentals

Maes warmte en koeltechniek is uw specialist in airconditioning en warmtepompen. Wij zorgen voor levering, installatie en professionele afwerking. Ook kan u bij ons terecht voor zelfbouwpakketten voor verwarming, ventilatiesystemen, enz

Coolair

Oude Liersebaan 377 -2570Duffel

Ventilatiesystemen, airconditioning installateurs, koeltechnieken industrie, klimaatregeling installateurs, industriele ventilatiesystemen, luchtdeuren, luchtgordijnen, luchtroosters, luchtverversingssystemen, ventilatieroosters...

Retdro

Lisperstraat 15 -2500Lier

Voor alle retouches en herstellingen aan kleding en textiel, ook voor de beste service voor je droogkuis en wasserij ben je hier op het goede adres. ZORGZAAM,STIPT, SNEL EN VAKKUNDIG!!!

Glenn Verschueren

Oude Baan 8 -2550Kontich

Onderhoud centrale verwarming (gas en mazout) met wettelijk attest Herstellingen centrale verwarming Nieuwe installaties centrale verwarming/sanitair Renovatie oude cv installaties Renovatie badkamer Ontstoppingen Alle loodgieterij.

Asaniverko

Kortestraat 17 -2850Boom

Wij zijn een bedrijf dat als doelstelling heeft zéér dringende herstelling aan verwarmings- of sanitair-installaties op te lossen in een zo kort mogelijke termijn, binnen een wettelijk kader.

Van Immerseel

Lakenmakersstraat 106 C -2800Mechelen

Momenteel telt de zaak 1 onderhoudsteam, 2 installatieteams centrale verwarming-sanitair, 1 installatieploeg elektriciteit-ventilatie en 1 persoon voor dringende herstellingen.

G-tec

Augustijnenlaan(hrt) 55 -2200Herentals

Sani - Centrale

Molenstraat 37 -2840Rumst

Sani-Centrale is uw specialist in onderhoud en herstelling van centrale verwarming. Voorts kan u bij ons terecht voor al uw dakwerken, sanitair en hernieuwbare energie.