U zocht op: herstelling van hout

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Dakdepot

Glasstraat 47 -2170Antwerpen

Bij Dakdepot in Merksem verwelkomen we zowel professionele dakdekkers als enthousiaste doe-het-zelvers. In ons magazijn met uitgebreid aanbod aan kwaliteitsvol dakmateriaal en hout, vindt u hoe dan ook het materiaal waarnaar u op zoek bent.

Maes Industries

Hemeldonk 1 -2200Herentals

Maes warmte en koeltechniek is uw specialist in airconditioning en warmtepompen. Wij zorgen voor levering, installatie en professionele afwerking. Ook kan u bij ons terecht voor zelfbouwpakketten voor verwarming, ventilatiesystemen, enz

Foresco Herentals

Atealaan 73 -2200Herentals

We bedienen met onze nieuwe en gebruikte pallets dagelijks alle mogelijke sectoren en bieden verpakkingsoplossingen op maat voor specifieke projecten. Dankzij onze schaalgrootte beschikken we over de nodige slagkracht.

Machineland Eyckerman

Kapelsesteenweg 127 -2180Ekeren

Als gespecialiseerde zaak in tuinmachines, kunnen wij u wellicht het ruimste aanbod merken en types aanbieden uit de regio. Waar anders kiest u uit meer dan 32 gekende merken aan gras- en zitmaaiers, haagscharen, hakselaars, trimmers,.. enz.

Belgian Laser Company - Blc

Bredastraat 149 -2060Antwerpen 6

BLC uw partner in het Antwerpse voor precisie lasersnijden van plaatmateriaal, las- en montagewerk, plooien, boren, tappen, graveren, trommelen, glasparelstralen, enz. BLC FAST! is onze 24/24u expressdienst voor uw dringende stukken.

G&d Solutions

Turnhoutsebaan 492 -2110Wijnegem

Nelsondeuss

Betogingstraat 4 -2140Antwerpen

R. P. Detavernier

Helmstraat 57b -2140Borgerhout (antwerpen)

Metaalbewerking R.P. Detavernier staat garant voor een optimale kwaliteit en nauwkeurigheid. Voor al uw draaiwerk en freeswerk.

Hermans Heftrucks

Beersebaan 71 -2310Rijkevorsel

Zowel nationaal als internationaal kan Hermans op ruime appreciatie rekenen. Het bedrijf wist zich te specialiseren in de verkoop, verhuur en service van alle soorten vorkheftrucks, verreikers, hoogtewerkers en intern transportmateriaal.

Garage Kenis

Steenweg Op Gierle 314 -2300Turnhout

Turnhout Dealership

Steenweg Op Gierle 182 -2300Turnhout

Abc Construct

Industriepark 20 -2235Hulshout

ABC Construct kan voor u bijna alles maken en/of aanpassen, klein of groot, veel of weinig.Geen enkele opdracht gaan we uit de weg hoe moeilijk die ook mag lijken.

Spearpoint

Bergsken 7 -2310Rijkevorsel

Wij renoveren uw dak aan de hoogste kwaliteit, binnen uw budget.On Time.In Budget.

Ludima

Herentalseweg 4a -2440Geel