U zocht op: herstellingen bestelwagens

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Garage De Baets

Diepenbekerweg 20 -3500Hasselt

Garage de Baets is een onafhankelijke garage en betrouwbare autopartner voor de streek en regio Hasselt. Garage de Baets is de officiële dealer Suzuki, SsangYong, MG en Maxus.

Garage Robert

Industrielaan 43 -3730Hoeselt

Caribel Hasselt

Industrieweg-zuid 1338 -3520Zonhoven

:: Carrosserie De Waerde Zonhoven :: Carrosserie De Caribel kan rekenen op een team van ervaren medewerkers met oog voor technologische innovaties. Bij elke schade onderhouden zij een goed contact met verzekeraars en experten.

Group Ce - Multi Trailer Benelux

Diestersteenweg 273 -3510Kermt

Autotrailers, bakwagens, bagagewagens, multi transporters.. bij ons vindt u gegarandeerd een aanhangwagen naar uw zin! Voor onderhoud, herstellingen, aanpassingen, specifieke wensen van alle merken aanhangwagens bent u bij ons aan het juiste adres.

Paesmans

Gouverneur Roppesingel 2 -3500Hasselt

Met onze vijf locaties in Limburg is er altijd wel een vestiging in uw buurt. We ontvangen u graag voor de verkoop van nieuwe en tweedehandswagens, alsook voor onderhoud en herstellingen aan uw Renault of Dacia.

Group Ce - Autoinrichting

Diestersteenweg 273 -3510Kermt

Wij bieden een compleet pakket professionele interieurinrichting aan voor elke bestelwagen en steeds met de beste materialen. Professionele bestelwagen inrichting volledig opmaat en naar wens.