U zocht op: herstellingen pompen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Bondec

Fortbaan 72 -2160Wommelgem

Bondec verzorgt het volledig onderhoud,installeert nieuwe stookolie-en gasinstallaties, centrale verwarming en airconditioning. Bondec is ook uw partner voor ventilatie in woningen, industriële verwarming en conditionering.

Cool It

Moerstraat 55 -2970´s Gravenwezel

Ons COOL IT service- en onderhoudsteam staat alle dagen voor u klaar. Wij zijn uitgerust met de allernieuwstre computergestuurde diagnosetechnieken om efficiënt problemen op te lossen. Bij sommige installaties is het zelfs mogelijk om...

De Grave Kurt

Bergenstraat 24 -2110Wijnegem

Met meer dan 20 jaar ervaring is Kurt uw loodgieter voor alle sanitaire en HVAC-installaties. Zowel bij nieuwbouw als bij renovaties kan u vertrouwen op onze expertise, professionele materialen en excellente uitvoering.

Maes Industries

Hemeldonk 1 -2200Herentals

Maes warmte en koeltechniek is uw specialist in airconditioning en warmtepompen. Wij zorgen voor levering, installatie en professionele afwerking. Ook kan u bij ons terecht voor zelfbouwpakketten voor verwarming, ventilatiesystemen, enz

Acb Airconditioning

Moestoemaatheide 14 -2260Westerlo

Dé specialist in klimatisatieaan groothandelsprijzen !Airco-Koeling-Ventilatie-WarmtepompenZowel geïntegreerde & designtoestellenals low-budgetoplossingenBegeleiding van voorontwerp tot installatie. Verdeler van Sanyo en Panasonic airco.

Bvl

Berlaarbaan 148 -2860Sint-katelijne-waver

BVL staat garant voor het leveren van zeer kwalitatief en esthetisch afgewerkte installaties. Hiertoe draagt elke onderdeel van onze diensten bij studie, montage, onderhoud en herstellen.

Rem B Hydraulics

Rouwbergskens 5 -2340Beerse

Wij zijn gespecialiseerd in het herstellen van alle hydraulische installaties, systemen en componenten. Of het nu gaat om hydraulische pompen, motoren, cilinders of ventielen, u kunt steeds bij ons terecht.

Coolair

Oude Liersebaan 377 -2570Duffel

Ventilatiesystemen, airconditioning installateurs, koeltechnieken industrie, klimaatregeling installateurs, industriele ventilatiesystemen, luchtdeuren, luchtgordijnen, luchtroosters, luchtverversingssystemen, ventilatieroosters...

Wim Verhuur

Fortsesteenweg 44 -2860Sint-katelijne-waver

Wim Verhuur (Sint Katelijne Waver) verhuurt degelijk materiaal voor zowel de professioneel als particulier in de bouw- en tuinsector. Graafmachines, bouwdrogers, trilnaalden, motoculteurs, hakselaars, tractors, stellingen ... alles is te huur.

A.m.r.a²

Vaartstraat 17b -2240Zandhoven