U zocht op: herstellingen pompen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Bondec

Fortbaan 72 -2160Wommelgem

Bondec verzorgt het volledig onderhoud,installeert nieuwe stookolie-en gasinstallaties, centrale verwarming en airconditioning. Bondec is ook uw partner voor ventilatie in woningen, industriële verwarming en conditionering.

Cool It

Moerstraat 55 -2970´s Gravenwezel

Ons COOL IT service- en onderhoudsteam staat alle dagen voor u klaar. Wij zijn uitgerust met de allernieuwstre computergestuurde diagnosetechnieken om efficiënt problemen op te lossen. Bij sommige installaties is het zelfs mogelijk om...

Denis Engine Services & Parts

Brechtsebaan 30-36 -2900Schoten

Wij leveren vakbekwaam personeel en kennis voor grote revisies van viertakt diesel scheepsmotoren, zowel ter plaatse als in onze volledig uitgeruste werkplaats dicht bij de haven van Antwerpen.

Eti Partner

Griffier Schobbenslaan 2 -2140Borgerhout (antwerpen)

HVAC technieken, warmtepompen, airconditioning, klimatisatie, ventilatie, sanitair, verwarming

De Rioolkrak

Grote Singel 3a -2900Schoten

Is uw wc verstopt? Dient uw beerput geledigd worden? Is er een scheur in uw leiding? We horen graag van u! De Rioolkrak staat voor u klaar.

Radiatoren Peeters - Van Tongel

Belcrownlaan 24 -2100Deurne

Door inzet en inspiratie werd door J. Van Tongel in 1949 dit bedrijf gestart. Zijn doelstelling was een reparatiewerkplaats op te bouwen voor radiatoren en toelaatbare toepassingen te herstellen en later te vernieuwen

De Grave Kurt

Bergenstraat 24 -2110Wijnegem

Met meer dan 20 jaar ervaring is Kurt uw loodgieter voor alle sanitaire en HVAC-installaties. Zowel bij nieuwbouw als bij renovaties kan u vertrouwen op onze expertise, professionele materialen en excellente uitvoering.

Weber Security

Autolei 348 -2160Wommelgem

Het Weber Security-team staat 24/24 – 7 dagen/7dagen met meer dan 8 techniekers over gans Antwerpen voor u klaar.Het openen van deuren, herstellen na (poging) inbraak, vervangen van sloten en cilinders en het plaatsen van inbraakwerende deuren.

Machineland Eyckerman

Kapelsesteenweg 127 -2180Ekeren

Als gespecialiseerde zaak in tuinmachines, kunnen wij u wellicht het ruimste aanbod merken en types aanbieden uit de regio. Waar anders kiest u uit meer dan 32 gekende merken aan gras- en zitmaaiers, haagscharen, hakselaars, trimmers,.. enz.

Van Der Spiegel

Antwerpsesteenweg 283 -2950Kapellen (antwerpen)

Van Der Spiegel nv is een familiebedrijf in Brasschaat dat al veertig jaar bestaat. Na twintig jaar werd het bedrijf overgelaten van vader op zoon en vandaag kunt u nog steeds bij ons terecht voor een waaier aan diensten. Ons tel nr is: 0495/79 91 76

Maes Industries

Hemeldonk 1 -2200Herentals

Maes warmte en koeltechniek is uw specialist in airconditioning en warmtepompen. Wij zorgen voor levering, installatie en professionele afwerking. Ook kan u bij ons terecht voor zelfbouwpakketten voor verwarming, ventilatiesystemen, enz

N.v. Jaspers

Helleven (c) 2 -2920Kalmthout

Rem B Hydraulics

Rouwbergskens 5 -2340Beerse

Wij zijn gespecialiseerd in het herstellen van alle hydraulische installaties, systemen en componenten. Of het nu gaat om hydraulische pompen, motoren, cilinders of ventielen, u kunt steeds bij ons terecht.

A.m.r.a²

Vaartstraat 17b -2240Zandhoven