U zocht op: herstellingen pompen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Firma Van Damme

Maalbeekstraat 4 -8790Waregem

Professionele & industriële reinigingsmachinesVerkoop, Verhuur, Service

M. Vandenabeele

Kortrijkstraat 174 -8770Ingelmunster

Vandenabeele is een van de enkele toonaangevende bedrijven in België wat betreft het leveren van producten en diensten in de automotive, bouw en industriële sector.Onze producten en systemen dragen bij aan het creëren van comfortabele, propere ...

Mws Maintenace & Welding Solutions

Marksesteenweg 145 -8500Kortrijk

Graag zouden wij u onze organisatie voorstellen. Wij zijn een zaak sinds 2010, genaamd M&WS te Kortrijk. We bieden diensten aan voor industriële, energiegerelateerde, tertiaire en infrastructurele markten

Vangaever

Kabeljauwstraat 30 -8790Waregem

Vangaever nv is officiële verdeler van alle Bobcat producten (voor West- en Oost-Vlaanderen, Vlaams Brabant en Limburg). Hiernaast kunt u bij ons ook aanbouwdelen voor alle merken en Polaris alle-terrein toestellen vinden.

Dermac

Nijverheidsstraat 12 -8760Meulebeke

Welk industrieel verwarmingstoestel u ook zoekt, u vindt het gegarandeerd bij Dermac in Meulebeke. Wij produceren en verhuren/verkopen modellen met warm water, lagedrukstoom of warme lucht als basis. Maar ook voor productie-, stookolie- en gasketels.

Techniq

Meensesteenweg 183 -8501Bissegem

TechniQ is gespecialiseerd in plaatsing, onderhoud en herstelling van energiezuinige verwarmingsinstallaties. Op nieuwe cv-toestellen geldt een omniumgarantie tot 12 jaar. Onze depannagedienst staat voor u klaar 7d/7, 24u/24. Actief in heel België!