U zocht op: herstellingen pompen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Firma Van Damme

Maalbeekstraat 4 -8790Waregem

Professionele & industriële reinigingsmachinesVerkoop, Verhuur, Service

Mws Maintenace & Welding Solutions

Marksesteenweg 145 -8500Kortrijk

Graag zouden wij u onze organisatie voorstellen. Wij zijn een zaak sinds 2010, genaamd M&WS te Kortrijk. We bieden diensten aan voor industriële, energiegerelateerde, tertiaire en infrastructurele markten

Rs Sanitechnics

Sint-ursmarsstraat 3 -9660Brakel

RS Sanitechnics uit Brakel is een betrouwbaar en kwalitatief installatiebedrijf waar u op kunt vertrouwen. Meer dan 25 jaar ervaring in de installatie en onderhoud van centrale verwarmingen, zonneboilers, sanitair en ventilatiesystemen.

Vangaever

Kabeljauwstraat 30 -8790Waregem

Vangaever nv is officiële verdeler van alle Bobcat producten (voor West- en Oost-Vlaanderen, Vlaams Brabant en Limburg). Hiernaast kunt u bij ons ook aanbouwdelen voor alle merken en Polaris alle-terrein toestellen vinden.

Techniq

Meensesteenweg 183 -8501Bissegem

TechniQ is gespecialiseerd in plaatsing, onderhoud en herstelling van energiezuinige verwarmingsinstallaties. Op nieuwe cv-toestellen geldt een omniumgarantie tot 12 jaar. Onze depannagedienst staat voor u klaar 7d/7, 24u/24. Actief in heel België!

Verhelle

E3-laan 69 -9800Deinze

Sinds 1938 kunnen professionelen uit sectoren als industrie, bouw, land- en tuinbouw en evenementen bij ons terecht voor degelijke hef- en hijssystemen. Wij bieden ook warmtegeneratoren en bouwdrogers aan.