U zocht op: herstellingen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


R. Nauwelaerts & Zoon

Muizenstraat 112 -1981Zemst

Welkom bij de firma Nauwelaerts. Als gespecialiseerde zaak in land-, park- en tuinbouwmachines, kunnen wij u wellicht het ruimste aanbod merken en types aanbieden uit de regio.

De Wit Luc Sanitair-verwarming

Kerklaan 19 A -1830Machelen

Luc De Wit begon in 1975 met een eenmanszaak voor verwarming en sanitair. Intussen is het bedrijf flink gegroeid zodat het nu uw ideale partner is voor sanitair en centrale verwarming. Bovendien hebben we onze eigen technische dienst

Auto Body Services

Luchthavenlaan 33 -1800Vilvoorde

Op zoek naar een efficiënt carrosserie-herstelnetwerk? ABS herstelt carrosserieschade aan alle merken auto`s. Biedt een aangepast programma voor fleet, lease en verzekeraars.

Domotric

Diestsesteenweg 139 -3210Linden

Domotric is uw partner voor alle facetten van beveiliging tegen inbraak en brand met brandbestrijdingsmiddelen, camerasystemen en toegangscontrole kortom automatisatie. Met reeds 21 jaar ervaring garanderen we een uitstekende service met oog ...

New Phone Repair

Kolonel Begaultlaan 75 -3012Wilsele

Bij New Phone Repair BVBA zorgen we ervoor dat onze klanten kunnen genieten van een snelle en uitstekende service. Wij zijn expert in gsm reparaties en staan dus in voor de reparatie van uw mobiele telefoon, uw iPad, uw iPod,... .

Mobile Future

Vierhuizenstraat 77 -3012Wilsele

Het leven is te kort om veel tijd te verliezen veroorzaakt door files waardoor u minder tijd kan doorbrengen met de mensen en plaatsen waar u van houdt. en besloten we om een bedrijf op te richten in elektronische steps.

Tp Pools

Kerkstraat 6 -3360Bierbeek

Bij TP Pools uit Bierbeek (Leuven) hebben we een jarenlange expertise opgebouwd in de aanleg van mooie en functionele zwembaden, voor zowel binnen als buiten.

B-close

Kruisbaan 68 -2800Mechelen

B-CLOSE nv is de grootste onafhankelijke Belgische onderneming actief in de verdeling en het onderhoud van A-merkheftrucks.