U zocht op: hijsmateriaal

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Samoco

Vitshoekstraat 1 -2070Zwijndrecht

Multidisciplinair technisch fullservicebedrijf. We bieden een brede waaier van diensten aan bedrijven die technische bijstand nodig hebben bij de montage, demontage en het onderhoud van fabrieksinstallaties en industriële uitrustingen.

Anthony Cranes

Uitbreidingstraat 584 -2600Berchem (antwerpen)

Anthony Cranes is een jong en dynamisch kraanverhuurbedrijf uit Antwerpen.Onze firma is gespecialiseerd in de verhuur van mobiele telescoop-en torenkranen met machinist

Mennens Belgium

Vitshoekstraat 10 -2070Burcht

Bezoek onze website www.mennensbelgium.be Rolbruggen, Staalkabels, Hijskettingen, Hijsgereedschappen, Touw, Hijsbanden, Takels & Lieren, Kranen & Hijsjukken, Jakob Inox-line, Vijzels, ladders

Michielsens

Merksemsebaan 270 -2110Wijnegem

Michielsens staat voor verhuur van mobiele kranen, voor transport en voor industriële montage. Onze kracht zit in de samenwerking tussen deze drie disciplines, zowel bij enkelvoudige werkzaamheden als bij complexe projecten.

Casters - Landtmeters

Bredastraat 151 -2060Antwerpen 6

Specialist op het gebied van hijsen en heffen.Als uw meest flexibele en betrouwbare partner voor al uw industriële hijs- en hefperikelen, staan wij garant voor ultieme kwaliteit en kunnen wij zowel standaard uitvoeringen als maatwerk leveren.

Klaas Belgium

Industrieweg 34 -2880Bornem

Hoe hoog of hoe ver U ook wilt gaan, ETC heeft de oplossing voor U. Onze specialisten en het exclusieve KLAAS-gamma staat steeds voor U klaar om meer gewicht verder en hoger te verplaatsen.

Van Den Berg Transporttechniek - Demag

Generaal Lemanstraat 55 -2018Antwerpen 7

De officiele DEMAG verdeler en licentiehouder voor Belgie, takels, hijsapparaten, enkel- + dubbelligger bovenlooprolbruggen 5-250 ton -tot 40m onderhangende enkel volportaalkranen, kbk railsystemen, vloervrij transport.