U zocht op: horeca apparatuur

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Miele Professional

Hof Te Bollebeeklaan 9 -1730Asse

De professionele apparaten van Miele zijn speciaal afgestemd op de behoeften van professionals zoals bedrijven, instellingen, hotels, restaurants, slagers, bakkers, kappers, tandartsen...

Valor Services Group

Klaarstraat 19 -1745Opwijk

Valor Services Group is de one-stop-shop voor professionele reiniging in België en Nederland. Onze Valoristen zorgen voor een snelle en vakkundige oplossing. Altijd en met oog voor detail.

Core Concept

Albert Van Cotthemstraat 64 -1600Sint-pieters-leeuw

Core Concept is een bedrijf dat zich vakkundig toelegt op professionele keukens en koeling. Wij garanderen een competente en efficiënte opvolging, vanaf het ontwerp tot de oplevering van uw grootkeuken.

Verre Et Couvert

Leuvensesteenweg 696 -1030Schaarbeek

Professioneel elektrisch materiaal en keukenbenodigdheden tegen de scherpste prijzen! Niet alleen voor bestek en glazen maar ook voor specifieke horecabenodigdheden zoals doseerdoppen, materieel voor bars en werkkleding.

Toshiba Tec Europe

Z. 1 Researchpark 160 -1731Zellik

TOSHIBA TEC Europe Retail Information Systems beheert productplanning, marketing, verkoop, onderhoud en distributie van POS-systemen (point of sale), kassa`s, kassweegschalen, barcodeprinters, randapparatuur en software-informatiesystemen..kassa`s

Manutan

Bergense Steenweg 1424 -1070Anderlecht

Manutan-Overtoom is marktleider in de bevoorrading van gebruiksgoederen voor industrie, magazijn, werkplaats en kantoor. Manutan-Overtoom levert een zeer breed productaanbod, scherpe inkoopprijzen en een persoonlijke dienstverleni

Banf Horeca

Bollinckxstraat 250-252 -1070Anderlecht

F.z. Néon

Victor En Jules Bertauxlaan 52 -1070Anderlecht

Ralier

Potaardestraat 125 -1082Sint-agatha-berchem

Computer Periferie Experts

Neerstraat 25 -1700Dilbeek

ERP software voor brouwerijen, wijnhandels, horecagroothandels en drankenhandels

Restomax

Vroegegroentenstraat 79 -1190Vorst

Restomax, logiciel de caisse tactile pour restaurant, bar, tavernes. Facile, Complet, Extensible Restomax Logiciel de caisse tactile pour Restaurant Taverne Bar Hotel (La Solution Horeca)

Douwe Egberts Coffee Systems

Potaarde Zn -1850Grimbergen

Douwe Egberts Coffee zorgt ervoor dat hun klanten het beste kopje koffie serveren. De toegevoegde waarde ligt in de unieke combinatie van koffie van hoge kwaliteit, technisch geavanceerde koffieautomaten en een totaalconcept met service.