U zocht op: horeca apparatuur

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Hobart Belgium

Industriestraat 6 -1910Kampenhout

Als leverancier en fabrikant van duurzame en functionele vaatwas- apparatuur, beschikt HOBART BELGIUM over alle kennis om u te adviseren én een oplossing op maat te bieden.

Ecomax By Hobart

Industriestraat 6 -1910Kampenhout

De Ecomax vaatwasmachines worden uitsluitend via dealers aangeboden. Bent u een dealer en wilt u meer weten over de mogelijkheden, neemt u dan snel contact op. Wij informeren u graag over de voordelen van het Ecomax dealerschap.

Verre Et Couvert

Leuvensesteenweg 696 -1030Schaarbeek

Professioneel elektrisch materiaal en keukenbenodigdheden tegen de scherpste prijzen! Niet alleen voor bestek en glazen maar ook voor specifieke horecabenodigdheden zoals doseerdoppen, materieel voor bars en werkkleding.

Rivanco

Blarenberglaan A21 -2800Mechelen

Agendas geschenken gadgets relatiegeschenken incentives geschenkcheques promotieartikelen gadgets publicitaire gadgets tombola artikelen notitieboekjes zakboekjes foorartikelen

Evg Systems

Seminarielei 8 -2860Sint-katelijne-waver

EVG Systems,specialit in de HORECA. Sterke punten zijn het gebruiksgemak,mogelijkheid tot uitbreidingen EVG Systems de horeca specialist software, kassa , horeca , Pos , touch screen , restaurant , Cafe , Bar , beheerprogramma , ticket , complete opl

Douwe Egberts Coffee Systems

Potaarde Zn -1850Grimbergen

Douwe Egberts Coffee zorgt ervoor dat hun klanten het beste kopje koffie serveren. De toegevoegde waarde ligt in de unieke combinatie van koffie van hoge kwaliteit, technisch geavanceerde koffieautomaten en een totaalconcept met service.