U zocht op: horeca distributie

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Core Concept

Albert Van Cotthemstraat 64 -1600Sint-pieters-leeuw

Core Concept is een bedrijf dat zich vakkundig toelegt op professionele keukens en koeling. Wij garanderen een competente en efficiënte opvolging, vanaf het ontwerp tot de oplevering van uw grootkeuken.

Fichet Security Solutions Belgium

Leuvensesteenweg 555 -1930Zaventem

Dankzij jarenlange ervaring in de beveiligingswereld, heeft Fichet Security Solutions een ongeëvenaarde expertise op het gebied van veilige opslag van waardevolle goederen, beveiliging van (bedrijfs)terreinen, toegangscontrole en safes.

De Beck Koeltechniek

Kleine Heide 31c -2811Leest

De Beck Koeltechniek BVBA is vooral gespecialiseerd in: airconditioning, koeling, ventilatie en malkkoeltanks.

Horeca Logistic Service

Industrielaan 16-20 -1740Ternat

Drankendistributie - Distribution de boissons - fournisseur de rafraichissement HLS - Horeca Logistic Services drankenhandel, bierhandelaar, wijnhandelaar, horeca, jupiler, carlsberg, coca-cola, alken-maes, palm, horeca over te nemen

Diamond Europe

Vilvoordsesteenweg 92 -1120Brussel

Sinds 1985 draagt Diamondr Europe bij tot de evolutie van de sector van het professioneel grootkeukenmateriaal, de roem en het succes van het merk plaatst de firma Diamondr Europe in de TOP 5 van de Europese distributie.

Antargaz Belgium

Woluwelaan 135 -1831Diegem

In België verdeelt Antargaz propaan- en butaangas in tanks en flessen, en aardgas.Zowel voor particulieren als voor bedrijven (industrie, landbouw, horeca) heeft Antargaz de juiste energie-oplossingen. Antargaz zorgt voor gas, waar u dat wilt.

Tech Data

Assesteenweg 117 -1740Ternat

Zij helpen om technologie in het 21e-eeuwse leven te integreren en solutions te leveren die de wereld nodig heeft om te verbinden, te groeien en zich verder te ontwikkelen