U zocht op: horeca installaties

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Bonnet Benelux

Paapsemlaan 11 -1070Anderlecht

Bonnet-Benelux is specialist op het gebied van grootkeuken apparatuur met vestigingen in Nederland (Woerden) en Belgie (Kampenhout en Namen). Zowel in Nederland (35) en Belgie (23) hebben wij een eigen team installateurs en technische ...

Fichet Security Solutions Belgium

Leuvensesteenweg 555 -1930Zaventem

Dankzij jarenlange ervaring in de beveiligingswereld, heeft Fichet Security Solutions een ongeëvenaarde expertise op het gebied van veilige opslag van waardevolle goederen, beveiliging van (bedrijfs)terreinen, toegangscontrole en safes.

Hilcomat

Bazellaan 8 -1140Evere

Hilcomat richt zich op de installatie en service van professionele keukens in België.

Diamond Europe

Vilvoordsesteenweg 92 -1120Brussel

Sinds 1985 draagt Diamondr Europe bij tot de evolutie van de sector van het professioneel grootkeukenmateriaal, de roem en het succes van het merk plaatst de firma Diamondr Europe in de TOP 5 van de Europese distributie.

Metal Concept

Avenue Konrad Adenauer 9 -1401Nivelles

Metal Concept, métalurigie spécialisée, tôlerie, tube, soudures professionnels, mobilier médical, horeca Metal Concept - Accueil tole,tôle,tolerie,tôlerie,toles,tôles,soudure,soudures,tubes,tube,coude,assemblage,ceintrage,mobilier,médical,horeca,bois

F.z. Néon

Victor En Jules Bertauxlaan 52 -1070Anderlecht

Core Concept

Albert Van Cotthemstraat 64 -1600Sint-pieters-leeuw

Core Concept is een bedrijf dat zich vakkundig toelegt op professionele keukens en koeling. Wij garanderen een competente en efficiënte opvolging, vanaf het ontwerp tot de oplevering van uw grootkeuken.