U zocht op: horeca meubilair

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Metafox

Stationsstraat 176 -8850Ardooie

Fabrikant functioneel meubilair: klaptafeltafels, plooitafels, stoelen, klapstoelen,plooistoelen, stapelstoelen, banketstoelenconferentiestoelen, podia voor verhuur,hotelinrichting, feestzalen, vergaderzalenconferentiezalen, polyvale

Colenbier Koeltechniek

Doolhofweg 14 -8310Sint-kruis (brugge)

airconditioning installateurs winkelinrichting koeling installateurs diepvriezers installateurs ijswatercentrales installateurs ijswatergroepen installateurs supermarktinrichting klimaatregeling installateurs koeling commercieel

Sercu Kantooruitrusting En Automatisering

Brugsesteenweg 380 -8800Roeselare

Sercu is uw specialist voor alle benodigdheden op kantoor. Van boekhoudsoftware en ERP systemen tot hardware als printers en computers.

Inside

Sint-ewoudsstraat 35 -8200Sint-andries

DSM Interior Projects is een gekende en betrouwbare partner voor het ontwerpen en het realiseren van succesvolle interieurinrichtingen.

Stubbe

De Leiteweg 3 -8020Ruddervoorde

Stubbe Horeca is dé expert op het vlak van industriële vaatwasmachines van het merk het merk Winterhalter. Wij verzogen de totale grootkeukeninrichting en -uitrusting voor de horeca. Bel ons snel!

Stark

Gotevlietstraat 22 A -8000Brugge

U en uw interieur zijn uniek en verdienen alleen het beste.Daarom krijgt u bij STARK uitzonderlijk meubelmaatwerk en een totaaloplossing: een bijzonder ontwerp, productie in eigen atelier ?n een piekfijne plaatsing.

Agrotel Non-food

Marconistraat 5 -8400Stene

Meer dan 7000 non-food artikelen voor: horeca, traiteurs, grootkeukens, bedrijfskantines, hobbykoks ...

San-o

Dirk Martensstraat 2 -8200Brugge

Sano renoveert uw badkamer en toiletruimte van begin tot eind.