U zocht op: horeca meubilair

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Dadiplay

Keerweg 10 -9850Nevele

Bij Dadiplay kan u terecht voor de totaalinrichting van uw speeltuin. Met onze jarenlange ervaring zijn we de geschikte partner om u te helpen bij de aankoop of aanleg van uw speeltuin. Alles gebeurt in eigen beheer, van grondwerken tot afwerking.

Colenbier Koeltechniek

Doolhofweg 14 -8310Sint-kruis (brugge)

airconditioning installateurs winkelinrichting koeling installateurs diepvriezers installateurs ijswatercentrales installateurs ijswatergroepen installateurs supermarktinrichting klimaatregeling installateurs koeling commercieel

Crustabel Technics

Langendam 27k -9940Evergem

Crustabel Technics bvba werd opgericht in 1996 en is actief in grootkeuken, keukens voor de gastronomie, espressomachines en allerlei horecamaterialen Wij zijn gespecialiseerd in de studie, installatie, onderhoud en herstellingen hiervan.

Inside

Sint-ewoudsstraat 35 -8200Sint-andries

DSM Interior Projects is een gekende en betrouwbare partner voor het ontwerpen en het realiseren van succesvolle interieurinrichtingen.

Hillewaert

't Walletje 74 -8300Knokke-heist

BremerKoffiemachines - Expresso - HillewaertFranke - Palux- Horecakeukens - Koffie - Warme dranken - Filterkoffie

Stubbe

De Leiteweg 3 -8020Ruddervoorde

Stubbe Horeca is dé expert op het vlak van industriële vaatwasmachines van het merk het merk Winterhalter. Wij verzogen de totale grootkeukeninrichting en -uitrusting voor de horeca. Bel ons snel!

Stark

Gotevlietstraat 22 A -8000Brugge

U en uw interieur zijn uniek en verdienen alleen het beste.Daarom krijgt u bij STARK uitzonderlijk meubelmaatwerk en een totaaloplossing: een bijzonder ontwerp, productie in eigen atelier ?n een piekfijne plaatsing.

San-o

Dirk Martensstraat 2 -8200Brugge

Sano renoveert uw badkamer en toiletruimte van begin tot eind.