U zocht op: horeca oplossingen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Miele Professional

Hof Te Bollebeeklaan 9 -1730Asse

De professionele apparaten van Miele zijn speciaal afgestemd op de behoeften van professionals zoals bedrijven, instellingen, hotels, restaurants, slagers, bakkers, kappers, tandartsen...

Kassa Devuyst

Halleweg 225 -1500Hal

Kassa Devuyst is de specialist in uw regio (Vlaams-Brabant en Brussel) op gebied van kassa`s (kassasystemen, kasregisters), horeca-software en kassabenodigdheden. Regionale dealer van topmerken als Casio & Untill.

Douwe Egberts Coffee Systems

Potaarde Zn -1850Grimbergen

Douwe Egberts Coffee zorgt ervoor dat hun klanten het beste kopje koffie serveren. De toegevoegde waarde ligt in de unieke combinatie van koffie van hoge kwaliteit, technisch geavanceerde koffieautomaten en een totaalconcept met service.

Fichet Security Solutions Belgium

Leuvensesteenweg 555 -1930Zaventem

Dankzij jarenlange ervaring in de beveiligingswereld, heeft Fichet Security Solutions een ongeëvenaarde expertise op het gebied van veilige opslag van waardevolle goederen, beveiliging van (bedrijfs)terreinen, toegangscontrole en safes.

G4s Secure Solutions

Koning Boudewijnlaan 30 -1800Vilvoorde

G4S is wereldleider in beveiligingsoplossingen, die specialiseert in het outsourcen van business processen in sectoren waar security en safety risico’s beschouwd worden als een strategische bedreiging.

Vanheede Environment Group

Beekstraat 25-27 -1080Brussel 8

VANHEEDE ENVIRONMENT GROUP is een geïntegreerd milieubedrijf gespecialiseerd in afvalmanagement en innovatieve milieutechnologieën. Onze groep telt een aantal verticaal en horizontaal geïntegreerde bedrijven die elkaar onderling aanvullen en...

Antargaz Belgium

Woluwelaan 135 -1831Diegem

In België verdeelt Antargaz propaan- en butaangas in tanks en flessen, en aardgas.Zowel voor particulieren als voor bedrijven (industrie, landbouw, horeca) heeft Antargaz de juiste energie-oplossingen. Antargaz zorgt voor gas, waar u dat wilt.

Dataprint

Herdebeekstraat 2a -1701Itterbeek

Dataprint te Dilbeek is uw expert in digitaal printwerk en fotokopie?n in kleur of zwart/wit.

All Office Concept International

Nieuwe Gentsesteenweg 10 -1702Dilbeek

Oplossingen voor het moderne kantoor.