U zocht op: horeca oplossingen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Fichet Security Solutions Belgium

Leuvensesteenweg 555 -1930Zaventem

Dankzij jarenlange ervaring in de beveiligingswereld, heeft Fichet Security Solutions een ongeëvenaarde expertise op het gebied van veilige opslag van waardevolle goederen, beveiliging van (bedrijfs)terreinen, toegangscontrole en safes.

Jokri

Haachtsesteenweg 158 -1910Kampenhout

AIRCO / KOELTECHNIEK JOKRI BVBA, te Kampenhout is gespecialiseerd in leveren, plaatsen en dienst naverkoop van: Airconditioning, wijnkoeling, ventilatie, rookafzuiging, koelcellen, diepvriescellen,...

Van Hessen

Laarstraat 35 -3190Boortmeerbeek

Van hessen kassa-automatisering flexibele oplossingen voor horeca met extra large service flexibele oplossingen voor horeca met extra large service kassa-automatisering, kassasystemen, horeca-automatisering, restaurant, voorraadbeheer, reserveringen,...

Antargaz Belgium

Woluwelaan 135 -1831Diegem

In België verdeelt Antargaz propaan- en butaangas in tanks en flessen, en aardgas.Zowel voor particulieren als voor bedrijven (industrie, landbouw, horeca) heeft Antargaz de juiste energie-oplossingen. Antargaz zorgt voor gas, waar u dat wilt.

Hobart Belgium

Industriestraat 6 -1910Kampenhout

Als leverancier en fabrikant van duurzame en functionele vaatwas- apparatuur, beschikt HOBART BELGIUM over alle kennis om u te adviseren én een oplossing op maat te bieden.