U zocht op: horeca oplossingen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Metafox

Stationsstraat 176 -8850Ardooie

Fabrikant functioneel meubilair: klaptafeltafels, plooitafels, stoelen, klapstoelen,plooistoelen, stapelstoelen, banketstoelenconferentiestoelen, podia voor verhuur,hotelinrichting, feestzalen, vergaderzalenconferentiezalen, polyvale

All Fire Security

ChaussÉe Du Risquons-tout 536 -7700Moeskroen

All Fire Security biedt tal van diverse diensten zoals inbraakbeveiliging, brandbeveiliging, interventieplannen, nazicht en onderhoud van brandbeveiligingsinstallaties (brandblussers, ...).

Bossuyt Grootkeuken

Noordlaan 19 -8520Kuurne

Bossuyt Grootkeukens ontwerpt en realiseert professionele keuken- en self-service installaties op maat. Wij willen voor uw professionele keuken, bar en/of self-service installatie een gepersonaliseerde oplossing bieden met een totaalaanpak.

Zonneschijn Wasserij-strijkerij-nieuwkuis

Statiestraat 84-86 -9870Zulte

Industriële wasserij voor horeca en bedrijven. Ook wasserij - strijkerij - nieuwkuis voor particulieren en rvt. Verhuur van antivuilmatten. Verschillende locaties in Vlaanderen.

Sercu Kantooruitrustingen En Automatisering

Brugsesteenweg 380 -8800Roeselare

Sercu, uw partner in kassa’s, kasregisters en kassasystemen. Geregistreerde en niet geregistreerde kassasystemen. Wij verzorgen Kwalitatieve en kostenbewuste totaaloplossingen voor uw kantoor.

Sercu Kantooruitrusting En Automatisering

Brugsesteenweg 380 -8800Roeselare

Sercu is uw specialist voor alle benodigdheden op kantoor. Van boekhoudsoftware en ERP systemen tot hardware als printers en computers.

Eldema

Wijnbergstraat 182 -8560Wevelgem

Algemene elektriciteit. Automatisatie. Airconditioning voor kantoren, winkels, horeca en particuliere woningen. Wij zorgen voor een belangrijke koelte tijdens de warme zomerdagen. Verdelers: Daikin, Carrier, McQuary, Midea.

Bossuyt Winkelinrichting

Noordlaan 21 -8520Kuurne

Sinds 1927 bewijst Bossuyt Winkelinrichting de geschikte partner te zijn in de wereld van de winkelinrichting. We bieden u een gespecialiseerde oplossing of een totaalpakket aan: advies, ontwerp, planning, productie, installatie en dienst na verkoop.

Belgian Wiping Materials

Deerlijkseweg 42 -8790Waregem

Bewima verwerkt en levert een uitgebreid gamma aan poetsmateriaal voor drukkerijen, de metaalsector, voedingssector, Pharma, horeca, ... . Dankzij haar strenge kwaliteitsnormen kan Bewima u een oplossing aanbieden die beantwoordt aan de ...

Deduco Europe

Beneluxpark 33 -8500Kortrijk

DeDuCo Europe is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling en de implementatie van hoogst efficiënte `Customer Relationship Management`-softwareoplossingen voor de West-Europese markt.