U zocht op: horeca oplossingen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Metafox

Stationsstraat 176 -8850Ardooie

Fabrikant functioneel meubilair: klaptafeltafels, plooitafels, stoelen, klapstoelen,plooistoelen, stapelstoelen, banketstoelenconferentiestoelen, podia voor verhuur,hotelinrichting, feestzalen, vergaderzalenconferentiezalen, polyvale

Dadiplay

Keerweg 10 -9850Nevele

Bij Dadiplay kan u terecht voor de totaalinrichting van uw speeltuin. Met onze jarenlange ervaring zijn we de geschikte partner om u te helpen bij de aankoop of aanleg van uw speeltuin. Alles gebeurt in eigen beheer, van grondwerken tot afwerking.

Centric Belgium

Siemenslaan 12 -8020Oostkamp

Centric Belgium is een belangrijke speler in de Belgische IT-markt met 700 medewerkers en een omzet van 90 miljoen euro. Centric Belgium bedient zo’n 1000 klanten in België, van KMO’s tot multinationals.

Stark

Gotevlietstraat 22 A -8000Brugge

U en uw interieur zijn uniek en verdienen alleen het beste.Daarom krijgt u bij STARK uitzonderlijk meubelmaatwerk en een totaaloplossing: een bijzonder ontwerp, productie in eigen atelier ?n een piekfijne plaatsing.

Artson

Rode Beukendreef 9 -8210Zedelgem

Artson biedt u de totaaloplossing voor de aankoop van uw beeld- of geluidsinstallatie.

Maroli

Industriestraat 5 -8755Ruiselede

Maroli Interieurarchitectuur biedt een creatieve oplossing voor elk interieur. Wij verzorgen totaalconcepten van horeca en kantoor-interieurs.