U zocht op: horeca oplossingen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


A & B Project

Nijverheidsstraat 10 -1840Londerzeel

A&B Project, een creatief dynamisch Belgisch bedrijf dat meer dan 20 jaar geleden ontstaan is in de wereld van de standenbouw, en steeds is blijven groeien en evolueren tot een bedrijf dat vandaag staat voor:Standenbouw Interieur Grafiek

Pergoglass

Rijksweg 21 -2870Puurs

Pergoglass is trots, om, als eerste in België, het kaderloos glasgordijn voor te stellen. Dit is de ultieme oplossing om balkons, terrassen en pergola’s af te sluiten.

Valor Services Group

Klaarstraat 19 -1745Opwijk

Valor Services Group is de one-stop-shop voor professionele reiniging in België en Nederland. Onze Valoristen zorgen voor een snelle en vakkundige oplossing. Altijd en met oog voor detail.

Verlichting.be

Breedstraat 18 -9100Sint-niklaas

Professioneel adviesVerlichting.be profileert zich meer dan 10 jaar als speciaalzaak in algemene verlichting voor particulieren, elektriciens, tuin- en interieurarchitecten, winkels, hotels en bedrijven.

Cool Trans Smits

Lichterveld 15 -2870Puurs

Uw goederen snel en veilig bij uw klanten of leveranciers krijgen is voor u en uw zaak van cruciaal belang. Daarom moet u kunnen rekenen op een uitmuntende service en een garantie dat al uw goederen tot in de puntjes verzorgd worden tijdens de rit.

Buyse

Spieveldstraat 19 -9160Lokeren

BUYSE is een familiebedrijf opgericht in 1989. De core business bestaat uit totaalprojecten van ruwbouw tot volledige interieurafwerking van kantoren, openbare gebouwen, private woningen en handelszaken.