U zocht op: horeca oplossingen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Zucara

Oosthoek 25 -9968Oosteeklo

ICT consultancy en dienstverlening voor zowel particulieren als kmo`s en zelfstandigen.

Dadiplay

Keerweg 10 -9850Nevele

Bij Dadiplay kan u terecht voor de totaalinrichting van uw speeltuin. Met onze jarenlange ervaring zijn we de geschikte partner om u te helpen bij de aankoop of aanleg van uw speeltuin. Alles gebeurt in eigen beheer, van grondwerken tot afwerking.

Dimensys

Ottergemsesteenweg-zuid 717 -9000Gent

De inrichting en aankleding van uw winkel, kantoor of toonzaal kent voor Dimensys geen geheimen. Al meer dan 25 jaar expertise in ontwerp en projectbegeleiding, dat geeft vertrouwen! Service en vakmanschap is ons handelsmerk.

Asci

E3-plein 12 -9050Gentbrugge

Sinds 30 jaar gespecialiseerd inKMO-software - Nieuwe versie 2013Boekhouding, facturatie, stockLogistiek, magazijnbeheer, scanningProductieopvolging, kostprijsberekeningKassa software, winkelbeheerOrthopedie, beschutte werkplaatsen ...

Danimo Group

Rijvisschestraat 124 -9052Gent

10 jaar horeca ervaring gecombineerd met 20 jaar IT-ervaring. Kasregisters en consulting. Horecaservice. Wifibri - Public wifi voor hotels, restaurants, kantoren, vakantiewoningen en studentenhuizen.

Ventomatic

Chrysantenstraat 59b -9820Merelbeke

Ventomatic, reeds meer dan 40 jaar gefocused op het aanbieden van luchttechnische oplossingen voor Industrie, Horeca en Privé.

Ivago

Proeftuinstraat 43 -9000Gent

Een groot bedrijf of een kleine KMO? Winkel of horeca? IVAGO-bedrijfsafval zoekt, samen met u naar een economische en ecologische oplossing. Onze chauffeurs, milieuwerkers en vertegenwoordigers zijn vertrouwd met wat er leeft en gebeurt in Gent.

Maroli

Industriestraat 5 -8755Ruiselede

Maroli Interieurarchitectuur biedt een creatieve oplossing voor elk interieur. Wij verzorgen totaalconcepten van horeca en kantoor-interieurs.