U zocht op: horeca partner

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Ecofest

Borsbeeksebrug 34 -2600Berchem (antwerpen)

Ecofest vzw is in 2004 begonnen met een focus op duurzaamheid binnen de evenementensector

Horeca Partners

Desguinlei 184 -2018Antwerpen

Horeca Partners is sinds 1993 de partner op het gebied van horeca, toerisme en vrije tijd. Wij zijn jouw aanspreekpunt op het gebied van werving en selectie, overnamebemiddeling, consulting en startersbegeleiding.

Eureka Solutions

Merellaan 15 -2620Hemiksem

Het kassa- en beheersysteem aan het topje van uw vinger - Software voor hotels, restaurants, cafés, kantines, bedrijfsrestaurants, vakantiecentra, detailhandels, winkels, ketens, enz.

Manna

Kanaaldijk 6 -2900Schoten

Manna, uw partner voor distributie, horeca en consument! Warme sauzen Koude sauzen Mayonnaise & dressings Dessert Nieuw N | D | E | F Warme sauzen Bolognaise Chinese Curry Tomagrec Bearnaise Provencaalse saus Spaghettisaus Bolognaise Bolognaise... de

De Heidebloem

Handelslei 55 -2980Zoersel

Dagelijks kan u bij ons terecht voor een snelle snack, een frisse salade of een uitgebreid diner, ook staan wij steeds klaar om u te laten genieten van een fris biertje, frisdrank of cocktail. Een uitgebreide koffie met of zonder gebakjes.

Manna Foods

Kanaaldijk 6 -2900Schoten

Manna, uw partner voor distributie, horeca en consument! Warme sauzen Koude sauzen Mayonnaise & dressings Dessert Nieuw N | D | E | F Warme sauzen Bolognaise Chinese Curry Tomagrec Bearnaise Provencaalse saus Spaghettisaus Bolognaise Bolognaise... de

Tekstielreiniging Sint-jozef

Fabriekstraat 58 -2547Lint

Uw linnen komt in goede handen terecht wanneer de wasserij uit Lint uw partner wordt. De wasserij bestaat ondertussen 75 jaar en het maakt zich klaar voor de toekomst met een uitbreiding van zijn machines, personeel en vrachtwagens.

Allmatic

Brugstraat 5 -2060Antwerpen

ALLMATIC Vending Services: Uw partner in automaten service. Reeds meer dan 30 jaar is ALLMATIC Vending Service een vaste waarde in de vending. Wij bieden professionele dienstverlening met échte maatwerkoplossingen voor ondernemingen en instellingen.

Team Service Security

Jan Sanderslaan 57 -2620Hemiksem

Bent u op zoek naar bewaking of security en wil u daarvoor de ideale partner inschakelen? Contacteer ons snel, wij helpen u graag verder met advies, prijzen of meer informatie.

Restaurant Den Uyl

Bosuil 1 -2100Antwerpen

Voor zakenlui is De Violin Deurne uitermate geschikt voor een geslaagde business lunch. Buiten onze hoog aangeschreven kwaliteit van de keuken, schotelt u uw zakenpartners immers ook een mooie entourage voor, een vlotte en discrete bediening en...

Koffie F. Rombouts

Antwerpsesteenweg 136 -2630Aartselaar

De Rombouts koffies zijn vertegenwoordigd in de retailsector en de horeca met specifieke productgamma’s en diensten voor deze markten. Een deel van de productie is bestemd voor de uitvoer via partners, maar ook voor postorderverkoop.

Zeelandia

Nijverheidsstraat 58-60 -2160Wommelgem

Samen met onze klanten zijn wij steeds op zoek naar nieuwe mogelijkheden in de wereld van brood en banket.

Aseq

Boomsesteenweg 293 -2610Wilrijk (antwerpen)

Ondertussen groeide ons bedrijf uit tot een beveiligings onderneming met een aanzienlijk marktaandeel in:Camera beveiliging/Alarmsystemen/Toegangs controle/Brandbeveiliging/Video en parlofonieVandaag de dag bieden wij totaal oplossingen voor...