U zocht op: horeca partner

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Orbi Chemicals

Bannerlaan 46 -2280Grobbendonk

Reeds sinds onze oprichting in 1984 hebben we ons toegelegd op het maken van producten voor het reinigen en onderhouden van sanitaire installaties

Dennis Lembrechts Quality Games Bvba

Korte Elzenstraat 43 -2440Geel

Dennis Lembrechts Amusementsspelen is uw partner in de verhuur van toestellen op korte termijn als vaste plaatsing binnen uw bedrijf of horecazaak.

Beneens

Stadsestraat 43b -2250Olen

Wij zijn uw partner voor de inrichting van handelszaken, toonzalen, shop-in-shops, mini-shops, artsenpraktijken en horecazaken en hotels.

Driesen

Hannekenshoek(hrt) 36 -2200Herentals

Van advies, aanbod tot dienst-na-verkoop, Driesen wil een dynamische partner zijn die kwalitatieve totaaloplossingen biedt voor bakkers, chocolatiers, ijsbereiders en horecazaken. Zowel in voeding als in niet-voeding.

De Trampolineshop

Leuvensebaan 44 -3120Tremelo

Bent u als verhuurbedrijf, horecazaak of (binnen)speeltuin op zoek naar een betrouwbare partner voor een springkasteel of ander kwaliteits luchtkussen,dan bent u bij Attractieshop zeker aan het juiste adres.

Etol Hygiene

Kruisstraat 77 -3294Molenstede

ETOL HYGIENE BVBA is een volwaardige partner voor alle zorginstellingen, bedrijfsrestaurants, schoonmaak bedrijven, retail outlets en horeca. Rayonmanagers beheren een eigen klantenkring in hun woonomgeving en doen aan werving, relatiebeheer, ...