U zocht op: horeca

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Horemans Home Interieur

Wiekevorstseweg(mrh) 1 -2200Herentals

Totaalprojecten voor woningen, kantoren, winkels en horeca. Meubelontwerpen en ?uitvoering, Kleur-, verlichting- en interieuradvies, Onze taak bestaat erin uw woonidee?n te realiseren en uw dromen waar te maken.

Certo

Kapelstraat 36 -2200Noorderwijk

Wij onderhouden, repareren en verkopen koffiemachines en - systemen. Daarnaast verkopen wij ook klein keukenmateriaal en horeca-apparatuur zoals vaatwassers, ijsblokjesmachines,.

Vleesboerke

Grensstraat (hrt) 4 -2200Herentals

.:: VLEESBOERKE HERENTALS ::. 't Vleesboerke is lid van Best Frit Onze relatiegeschenken zijn er weer! OK Foods Navefri Unafri Agora Culinair Professional workshops Welkom op de website van 't Vleesboerke te Herentals. 't Vleesboerke, gerenomeerde gr

Feestverhuur Van Rompaey

Toekomstlaan 8 -2200Herentals

Bij Feestverhuur Van Rompaey huur je alles voor een geslaagd feest. Haal inspiratie uit onze verschillende realisaties. Nood aan een idee? Wij werken een totaalconcept uit van 3D tot de volledige opbouw van uw project.

Bouwen

Augustijnenlaan 78 -2200Herentals

D & L Concepts

Saffierstraat(hrt) 5 -2200Herentals

D&L Concepts heeft een eigen werkwijze voor uw grootkeuken. Bij het begin van elk project bekijken we de bouwkundige mogelijkheden en haalbaarheid van de installatie.

De Repertoire

Poederleeseweg 15 -2200Noorderwijk

Steeds meer managers vinden de weg naar Brasserie De Repertoire. Wij beschikken over twee vergaderruimtes en een feestzaal voor alle denkbare bedrijfsevenementen, directievergaderingen en elk mogelijk bedrijfsfeest.

Vinopio

Saffierstraat(hrt) 5 -2200Herentals

Snack Shop

Atealaan(hrt) 12 -2200Herentals

Driesen

Hannekenshoek(hrt) 36 -2200Herentals

Van advies, aanbod tot dienst-na-verkoop, Driesen wil een dynamische partner zijn die kwalitatieve totaaloplossingen biedt voor bakkers, chocolatiers, ijsbereiders en horecazaken. Zowel in voeding als in niet-voeding.

Resto?service Link 21

Welvaartstraat 14 -2200Noorderwijk

Link 21 is een vrij recent complex in het hart van de Kempen dat een restaurant, brasserie, feestzaal en vergaderzalen bevat. Het is strategisch gelegen langs de E313 op korte afstand van Antwerpen en Hasselt.

Vadebo

Lierseweg 326 -2200Herentals

Seapearl Gold

Atealaan(hrt) 21 -2200Herentals

Village Vacances Stavelot

Diamantstraat (hrt) 8/433 -2200Herentals

Domaine Longpre te Stavelot (Belgie), een vakantiepark Landal GreenParks gelegen in het hart van de Belgische Ardennen, vlakbij vele toeristische bezienswaardigheden. Domaine Long Prè - Stavelot (Ardennes-Belgique)

Comptoir Sucrier

Toekomstlaan(hrt) 41g -2200Herentals

Al meer dan 100 jaar is handel en distributie in suikers onze activiteit.

Sbit Hospitality Services

Diamantstraat (hrt) 8/241 -2200Herentals

Mahe Industries

Noordervaart(hrt) 19 -2200Herentals

Leba

Vorselaarsebaan (hrt) Zn -2200Herentals

Solar Access

Noordervaart 33 -2200Noorderwijk

SolarAccess is een internationaal opererende aanbieder van hoogwaardige industriële zonnestroomsystemen. Inmiddels produceren meerdere duizenden zonnestroomsystemen van SolarAccess dagelijks duurzame elektriciteit aan het net.

Algemene Industriele Schilderwerken

Dompel(hrt) 19 -2200Herentals

Aannemers schilderwerken woninginrichting behangers garnierders stellingen binnenhuisinrichting interieurinrichting industriele schilderwerken pistoolschilderwerken spuitschilderwerken behangers toebehoren garnierders stoffeerders stoffeerders toebehore

Wizz Solutions

Kapucijnenstraat(hrt) 16 -2200Herentals

WIZZ ondersteunt bedrijven en instanties bij het voeren van hun communicatie. Dit zowel in gedrukte media (bv. huisstijlitems, folders en nieuwsbrieven) als voor digitale media (bv. e-advertising, e-marketing en websites).

Wizz

Kapucijnenstraat 16 -2200Herentals