U zocht op: horeca

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Orbi Chemicals

Bannerlaan 46 -2280Grobbendonk

Reeds sinds onze oprichting in 1984 hebben we ons toegelegd op het maken van producten voor het reinigen en onderhouden van sanitaire installaties

Hobart Belgium

Industriestraat 6 -1910Kampenhout

Als leverancier en fabrikant van duurzame en functionele vaatwas- apparatuur, beschikt HOBART BELGIUM over alle kennis om u te adviseren én een oplossing op maat te bieden.

Pelgrims

Lindekensstraat 21 -3200Aarschot

Bij drankenhandel Pelgrims vindt u een uitgebreid assortiment van bieren, wijnen en champagnes. Bij ons staat de klant centraal. Een snelle en goede service is wat ons onderscheidt van een grootwarenhuis.

Candycard

Hellegatstraat 4 -2590Berlaar

CandyCard biedt u producten die u toelaten om op een indrukwekkende en lekkere manier uzelf en uw bedrijf voor te stellen. Een dun laagje witte suiker wordt op de chocolade aangebracht aan de hand van ons exclusieve systeem.

Aerts

Herentalseweg 66 -2440Geel

Al twee generaties lang ontwikkelt en verdeelt het familiebedrijf Aerts huishoud-, horeca- en geschenkartikelen van toonaangevende en hedendaagse merken zoals Salt&Pepper en Yong.

Certo

Westerloseweg 1 -2440Geel

Wij onderhouden, repareren en verkopen koffiemachines en – systemen. Daarnaast verkopen wij ook klein keukenmateriaal en horeca-apparatuur zoals vaatwassers, ijsblokjesmachines,…

Ecomax By Hobart

Industriestraat 6 -1910Kampenhout

De Ecomax vaatwasmachines worden uitsluitend via dealers aangeboden. Bent u een dealer en wilt u meer weten over de mogelijkheden, neemt u dan snel contact op. Wij informeren u graag over de voordelen van het Ecomax dealerschap.

Horemans Home Interieur

Wiekevorstseweg(mrh) 1 -2200Herentals

Totaalprojecten voor woningen, kantoren, winkels en horeca. Meubelontwerpen en ?uitvoering, Kleur-, verlichting- en interieuradvies, Onze taak bestaat erin uw woonidee?n te realiseren en uw dromen waar te maken.