U zocht op: horeca

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Cool Trans Smits

Lichterveld 15 -2870Puurs

Uw goederen snel en veilig bij uw klanten of leveranciers krijgen is voor u en uw zaak van cruciaal belang. Daarom moet u kunnen rekenen op een uitmuntende service en een garantie dat al uw goederen tot in de puntjes verzorgd worden tijdens de rit.

Busters Reinigingen

Morckhovenlei 74 -2140Borgerhout (antwerpen)

Lasota Cleaning is nu BUSTERS reinigingen, voor particulieren, winkels, KMO`s en meer! De hoofdactiviteit van BUSTERS Reinigen situeert zich in het ruitenwasserij/glazenwaserij en schoonmaak van kantoren.

Toon De Somer

Bredastraat 127 -2060Antwerpen

Totale kantooroplossingen voor kantoormeubelen, machines en benodigdheden.

Hgc Hanos

Nijverheidsstraat 54 -2160Wommelgem

levering van food, non-food en versproducten aan de horeca, grootverbruikers en de bedrijvenmarkt

Solucious

Rijksweg 6 -2880Bornem

Solucious is de Groothandel van Food en Non-food voor Horeca, Grootkeukens en Bedrijven. Kies uit een ruim foodservice assortiment, zowel Grootverpakking als Kleinverpakking. Bestel eenvoudig online. Snelle levering op jouw locatie overal in België.

Triotrade

Jan Van Gentstraat 29-31 -2000Antwerpen 1

Triotrade, uw partner voor bedrijfskleding, promotiekleding, horecakleding, gadgets en relatiegeschenken. Wij bieden allerhande textiel en gadgets aan op maat van bedrijven, organisaties, sportclubs, jeugdbewegingen, ..

H. Van Reeth Succes Koffie

Boomse Steenweg 30 -2627Schelle

Thee makelaars koffie thee groothandel koffiezetapparaten horecamachines koffiezetmachines koffie makelaars koffie oplos groothandel koffiebranderijen oploskoffie groothandel espressomachines koffiemachines

Pergoglass

Rijksweg 21 -2870Puurs

Pergoglass is trots, om, als eerste in België, het kaderloos glasgordijn voor te stellen. Dit is de ultieme oplossing om balkons, terrassen en pergola’s af te sluiten.

Etj Printing Service

Meerstraat 99 -9220Hamme (oost-vlaanderen)

ETJ is een Belgische fabrikant van allerhande mappen voor de horeca. Wij maken eigenhandig kwalitatieve mappen voor divers gebruik. Wij personaliseren deze mappen desgewenst, door ze te bedrukken met de naam of het logo van uw zaak.

All Concept

Middelmolenlaan 108e -2100Deurne

ALL CONCEPT is exclusief invoerder in België van het kwaliteitsmerk HAGOLA, de specialist in inox (mobiele) togen, toogbladen, koeltoonbanken, koelvitrines…

New Concept Company

Antwerpsesteenweg 55 -2630Aartselaar

Friteuses, frituurinrichting, braadspitten .Horecamachines om op te bouwenHorecamachines: van fruitpers tot fornuis op maat

Horeca Partners

Desguinlei 184 -2018Antwerpen

Horeca Partners is sinds 1993 de partner op het gebied van horeca, toerisme en vrije tijd. Wij zijn jouw aanspreekpunt op het gebied van werving en selectie, overnamebemiddeling, consulting en startersbegeleiding.

Wage Watcher

Lage Kaart 83 -2930Brasschaat

Wage Watcher is een applicatie om de loonadministratie binnen de horeca te vereenvoudigen.

Proost Horeca Groothandel

Heistraat 1 -9100Sint-niklaas

Indien u op zoek bent naar een totaalconcept dan bent u bij PROOST HORECA GROOTHANDEL aan het juiste adres.