U zocht op: horeca

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Jan Vijncke

Witbakkerstraat 19 -9051Sint-denijs-westrem

Horeca apparatuur en grootkeukenmateriaal: van koelkasten tot dampkappen

The Detroit

Bevrijdingslaan 16 -8700Tielt

The Detroit | Bobinage Vanrobaeys bv heeft inmiddels meer dan 40 jaar ervaring in het leveren en afwerken van elektrische verwarmingselementen voor professioneel gebruik regio Tielt.

Horecare

Tulpenstraat 7 -9810Nazareth

HoreCare blijft ook in 2017 de specialist in: porselein, bestekken, glazen, kookgerei, geschenkartikelen, ... voor professioneel gebruik en voor dagelijks gebruik.

Broos Trading

Driemasterstraat 58 -9000Gent

Studieburo voor Tuin - en Landschapsplanning Francis Broos uit Geel (B), is een dynamisch ontwerpburo voor `buiten`architectuur ten dienste van de particulier, de overheid en bedrijven. U kan bij ons terecht voor zowel de planning als de coördinatie

Dadiplay

Keerweg 10 -9850Nevele

Bij Dadiplay kan u terecht voor de totaalinrichting van uw speeltuin. Met onze jarenlange ervaring zijn we de geschikte partner om u te helpen bij de aankoop of aanleg van uw speeltuin. Alles gebeurt in eigen beheer, van grondwerken tot afwerking.

Horecagroothandel Cash & Carry

Steendam 17 -9000Gent

Horecagroothandel cash & carry by Maurice Rogge is specialist in keukengerei en horecabenodigdheden voor restaurant, traiteur, bedrijven en collectiviteiten.Onze nieuwe toonzaal is 500 m2 groot waar professionelen terecht kunnen om ons groot ...

Billiet Sales Company

Bevrijdingslaan 13-15 -8700Tielt

Billiet is importeur en voorraadhoudende groothandel in huishoud-, horeca-, geschenk- en seizoensartikelen. We zijn voornamelijk actief in Benelux, Frankrijk en Duitsland.