U zocht op: hotels

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Roosendaelhof

Stationsstraat 50 -2440Geel

Onze troeven op een rijtje: sfeervolle groene omgeving in het centrum van de stad uitgebreid ontbijt persoonlijke ontvangst eigen taxiservice priv?parking tegen betaling gratis Wifi in het ganse hotel meeting room.

Candycard

Hellegatstraat 4 -2590Berlaar

CandyCard biedt u producten die u toelaten om op een indrukwekkende en lekkere manier uzelf en uw bedrijf voor te stellen. Een dun laagje witte suiker wordt op de chocolade aangebracht aan de hand van ons exclusieve systeem.

īs Hertogenmolens

Demerstraat 1 -3200Aarschot

The Lodge-group staat voor sfeervol, eigentijds logeren in historische huizen en vaak is daar een gezellige brasserie aan verbonden. De groep bestaat momenteel uit 8 brasseries, 9 hotels en 5 feestzaallocaties.

Blycolin Laundry Maasmechelen

Plaslaar 38b -2500Lier

Complete linnenserviceWij leveren niet alleen mooie handdoeken, beddengoed en tafellinnen. Ons linnen is een dienst; dat iedere keer weer schoon, kreukvrij en compleet bij u wordt afgeleverd. En is het een keer veel drukker dan verwacht?

Horeca Invest

Bell-telephonelaan 4 -2260Westerlo

Wij zijn een klein conferentiecentrum of seminariecentrum met 3 seminariezalen. Wij hebben echter ook een degelijk restaurant, een bar/taverne en 64 moderne hotelkamers