U zocht op: hotels

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Imc - Independent Moving Company

Kouterveldstraat 2 -1831Diegem

Verhuizen van de inhoud van grote kantoorgebouwen is de kernactiviteit van BlueBridge Services. Ons bedrijf Independent Moving Services neemt die verhuizingen in handen. We spreken over ‘geïntegreerde verhuizingen’.

Busters Reinigingen

Morckhovenlei 74 -2140Borgerhout (antwerpen)

Lasota Cleaning is nu BUSTERS reinigingen, voor particulieren, winkels, KMO`s en meer! De hoofdactiviteit van BUSTERS Reinigen situeert zich in het ruitenwasserij/glazenwaserij en schoonmaak van kantoren.

City Inn Suisse

Sneeuwbeslaan 4 -2610Antwerpen

City Inn Hotel biedt een ideale verblijfsformule waarin het comfort van zeer ruime flats gecombineerd wordt met de diensten van een 4-sterren hotel. Onze 94 smaakvol ingerichte flats met of zonder keuken kunnen zowel voor 1 nacht als voor...

Airquality Group

A. Stocletlaan 206 -2570Duffel

Airquality is reeds meer dan twintig jaar uw professionele partner in airconditioning, warmtepompen,ventilatie en koeling. 24 uur service, eigen studie-en plaatsingsdienst. Daikin superdealer, ruime toonzaal te Duffel.

Hotel Restaurant Rijckendael

Madeliefjesstraat 61 -1850Grimbergen

Het succesvolle restaurant in het centrum van Strombeek is rustiek ingericht. De keuken is Frans georiënteerd met eigen creaties en suggesties aan het huis. Alle schotels worden dagvers klaargemaakt. Er zijn 3 vergaderzalen tot 46 personen.

Candycard

Hellegatstraat 4 -2590Berlaar

CandyCard biedt u producten die u toelaten om op een indrukwekkende en lekkere manier uzelf en uw bedrijf voor te stellen. Een dun laagje witte suiker wordt op de chocolade aangebracht aan de hand van ons exclusieve systeem.

Intercomfort - Intermed Travel Group

Prins Boudewijnlaan 41 -2650Edegem

Al meer dan 25 jaar ontdekken duizenden reizigers de bestemmingen van Intercomfort. Niet voor niets kozen we voor een duidelijke slogan, mooie reizen, kleine prijzen! Daar staan we immers voor en werken we aan, dag na dag. Want zeg nu zelf, uw...

Bcd Travel

Posthoflei 3 -2600Berchem (antwerpen)

BCD Travel helpt organisaties om hun reisbudgetten op de meest effectieve manier in te zetten. Dit betekent concreet: zorgen dat reizigers veilig kunnen reizen, onderweg productief kunnen zijn en de juiste keuzes maken.

Fietsen In De Alpen

Prins Boudewijnlaan 41 -2650Edegem

Intertravel Corporation, het bedrijf achter oa Skiworld maakt van het fietstoerisme een nieuw speerpunt voor de zomer. “Bij Skiworld bieden wij in de winter o.a. skivakanties in 8 eigen hotels in de Franse Alpen. Deze hotels konden de laatste jaren..

Blycolin Laundry Maasmechelen

Plaslaar 38b -2500Lier

Complete linnenserviceWij leveren niet alleen mooie handdoeken, beddengoed en tafellinnen. Ons linnen is een dienst; dat iedere keer weer schoon, kreukvrij en compleet bij u wordt afgeleverd. En is het een keer veel drukker dan verwacht?

Mercatorpark Antwerp

Desguinlei 94 -2018Antwerpen

Business hotel - Alle faciliteiten - Internet - Seminaries - Zakenrestaurant.

Fläktgroup Belgium

Dobbelenbergstraat 7 -1130Brussel

We streven ernaar om de voornaamste strategische partner voor intelligente energie-efficiënte en kritische luchtbehandelingsoplossingen te zijn

Merveyl

Dooren 97 -1785Merchtem

Sinds de oprichting in 1993, stelt Merveyl u zijn knowhow voor in de personalisering en de creatie van kwaliteitsvolle onthaalproducten en benodigdheden voor de hotel en spa sector.