U zocht op: hotels

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Waerboom Salons

Jozef Mertensstraat 140 -1702Groot-bijgaarden

Uw organisatie of uw festiviteit vindt plaats in een prachtig oud-bourgondisch kader. Laat u betoveren door zijn unieke charme: gezelligheid + elegantie! De centrale patio en de siertuinen zorgen voor heerlijke rustpunten.

Quintijn-janssens

Albert Liénartstraat 14 -9300Aalst

Station Hotel te Aalst: kamers, restaurant, fitness en sauna-solarium. Station Hotel Station Hotel,Aalst,Belgique,Belgium,België,Belgien,Proximedia,Hôtels - Restaurants,Hôtels - Restaurants,Hotel - Restaurant,Hotel - Restaurant,Hotel - Restaurant,Hot

Hotel Restaurant Rijckendael

Madeliefjesstraat 61 -1850Grimbergen

Het succesvolle restaurant in het centrum van Strombeek is rustiek ingericht. De keuken is Frans georiënteerd met eigen creaties en suggesties aan het huis. Alle schotels worden dagvers klaargemaakt. Er zijn 3 vergaderzalen tot 46 personen.

Fläktgroup Belgium

Dobbelenbergstraat 7 -1130Brussel

We streven ernaar om de voornaamste strategische partner voor intelligente energie-efficiënte en kritische luchtbehandelingsoplossingen te zijn

Merveyl

Dooren 97 -1785Merchtem

Sinds de oprichting in 1993, stelt Merveyl u zijn knowhow voor in de personalisering en de creatie van kwaliteitsvolle onthaalproducten en benodigdheden voor de hotel en spa sector.