U zocht op: hout particulier

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Lemmens Tegels

Steenweg Op Blaasveld 97 -2801Heffen-mechelen

Kwalitatieve keramische tegels die je interieur af maken. Waar inspiratie, kwaliteit en advies zorgen voor een unieke omgeving.

Burovorm

Nijverheidsstraat 22 -2570Duffel

LKM is gespecialiseerd in fabricatie van houten kantoormeubelen : burelen, kasten, ladenblokken, ...

Turner & Partners

Kattenberg 79 -2140Borgerhout (antwerpen)

T.p.a.-cleaning Service

Heistraat 47 -2610Wilrijk (antwerpen)

Een professioneel cleaning bedrijf actief in heel belgië voor bedrijven en particulieren. Wij leven uitstekende prijzenkwaliteit en actieve kwaliteitscontrole.

Plastiek Van Wauwe

Oude Bosuilbaan 43 -2100Deurne (antwerpen)

Plastiek Van Wauwe, gevestigd te Deurne en Lubbeek, is reeds meer dan 50 jaar specialist in kunststof materialen voor bouw en industrie. Met een uitgebreid en continu vernieuwend productgamma bouwt Plastiek Van Wauwe aan een langdurig partnership...

At&m

Verbertstraat 94 -2900Schoten

AT&M is de specialist in de technische ondersteuning van allerhande houtbewerkingsmachines, dit zowel voor particulieren als bedrijven. U kunt bij ons dan ook terecht voor zowel het herstellen als onderhouden van uw werktuig, maar ook voor de aankoop

Repro

Turnhoutsebaan 42 -2970Schilde

Grafische kunst benodigdheden kantoorbenodigdheden groothandel tekentafels tekentafels toebehoren kunstschilders gereedschappen tekengereedschap tekenmateriaal, tekenpapier bureelbenodigdheden groothandel

Ligna

Eikenlei 170 -2960Brecht

Hout voor haven en industrie. Just in Time van stuwhout en balken, kallen en spieën, platen en paletten, woellatten.

Busters Reinigingen

Morckhovenlei 74 -2140Borgerhout (antwerpen)

Lasota Cleaning is nu BUSTERS reinigingen, voor particulieren, winkels, KMO`s en meer! De hoofdactiviteit van BUSTERS Reinigen situeert zich in het ruitenwasserij/glazenwaserij en schoonmaak van kantoren.

Wim Verhuur

Fortsesteenweg 44 -2860Sint-katelijne-waver

Wim Verhuur (Sint Katelijne Waver) verhuurt degelijk materiaal voor zowel de professioneel als particulier in de bouw- en tuinsector. Graafmachines, bouwdrogers, trilnaalden, motoculteurs, hakselaars, tractors, stellingen ... alles is te huur.

Goeyvaerts Grondwerk

Ter Stratenweg 44 -2520Ranst

GOEYVAERTS GRONDWERK bvba is gespecialiseerd in aanneming van grond-en afbraakwerken en regieverhuur van grondverzetmaterieel, met als doelgroep: particulieren, aannemers en industrie.

More2com

Kallohoekstraat 50 -9100Sint-niklaas

Nice To Frame

Hoevensebaan 45 -2950Kapellen