U zocht op: hout poorten

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Lenaerts Schrijnwerkerij

Rijmenamseweg 171 -2820Bonheiden

Schrijnwerkerij Lenaerts, houten opritpoorten op maat gemaakt. Geen seriewerk, maar een ambachtelijk en vakkundig op maat gemaakte poort die levenslang meegaat.

Schroons En Zonen

Wouwerstraat 11 -2220Heist-op-den-berg

Schroons & Zonen uw partner voor Ramen, Deuren , Poorten en Veranda’s.

Oase Tuinatelier

Helststraat 158 -2630Aartselaar

We hebben meer dan 30 jaar ervaring met het maken en plaatsen van houten constructies voor buiten zoals bijvoorbeeld terrassen, poorten, gevelbekleding, tuinafsluiting enz. Als familiale onderneming op mensenmaat staan wij in voor kwaliteit.

Houthandel De Roover

Boomsesteenweg 109 -2830Willebroek

N.V. Houthandel De Roover is reeds sinds 1926 actief in Willebroek en omstreken. Doordat wij zowel een traditionele houthandel als een familiebedrijf zijn, kunnen wij u de perfecte combinatie aanbieden van enerzijds groothandel als kleinhandel...

De Peuter Guy

Lerenveld 34 -2547Lint

In ons eigen atelier maken wij tevens alle maatwerk voor uw tuin- en buitenschrijnwerk. Samen met u geven we uw wensen vorm.

De Sutter

Vekestraat 48 -1910Kampenhout

Levenslang genieten van een houten poort, omheining of schuilstal van De Sutter Naturally

Groep D

Londerzeelsesteenweg 34 -1861Meise

De Gevelgroep neemt de volledige zorg voor buitenmuren over van bouwers en verbouwers. Zo kan jij duurzaam en comfortabel wonen.

Beliform

Vorstlaan 153 -1160Oudergem

Belisol, de specialist in aluminium, houten, kunststof kozijnen en deuren - le spécialiste des portes et fenêtres. Wenst u meer informatie over onze kozijnen, deuren,...neem een bezoekje op onze website.

Safety Fence

Puursesteenweg(bor) 395 -2880Bornem

Bent u op zoek naar poorten in staal, aluminium of hout?Safety fence doet het allemaal voor u, met een professionele afwerking! Safety fence heeft de ervaring in huis om u de hoogstaande kwaliteit te bieden die u verwacht.

Tws

Lerrekensstraat 25 C -2220Heist-op-den-berg

TWS bvba is een dynamisch bedrijf waar u terecht kan voor al uw laswerken en constructiewerken van eenvoudig tot de meest ingenieuze projecten.

Debrico

Molenbeeksestraat 117 -1020Brussel

Sima

Oude Putsebaan 30 -3140Keerbergen