U zocht op: hout product

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Van Biesen - Everaert

Eeksken 85 -1745Opwijk

VBE is gekend als specialist in de verkoop van bouwproducten. Om onze positie als specialist te behouden en verder uit te bouwen, stellen wij hoge eisen naar een flexibele organisatie en investeren zowel in producten als diensten.

Bel-gem

Duivenstraat (stg) 1 -9200Dendermonde

Opruimwerken

Van De Velde Beton

Schaapheuzel 2 -1745Mazenzele

De firma Van de Velde Beton verdeelt een uitgebreid gamma betonartikelen. Alle soorten klinkers, van kasseiklinkers tot gewone straatklinkers, Benor betondallen, boordstenen, palissaden, watergreppels, allerlei soorten afsluitingspalen en afsluiting.

Nederman

Bergensesteenweg 181 -1600Sint-pieters-leeuw

Nederman is een toonaangevende leverancier van producten, systemen en diensten in de sector van milieuvriendelijke technologieën. Wij zijn gespecialiseerd in industriële luchtfiltratie en recyclage-oplossingen.

Houthandel Van Hemelrijck

Holstraat 31 -1840Londerzeel

Houthandel Van Hemelrijck is een zaak met een hart voor hout en een hart voor haar klanten. Deze mensen zetten zich dagelijks in om u een tevreden klant te maken.

Vc Wood Brussels

Hellestraat 87 -1800Vilvoorde

VC Wood ziet met volle vertrouwen de toekomst tegemoet en heeft de ambitie om de beste te zijn wat betreft de distributie van hout- en plaatproducten in België.

overtoom International Belgium

Industrielaan 30 -1740Ternat

Alles wat u nodig heeft voor kantoor, magazijn, werkplaats en terrein. 40.000 artikelen uit voorraad, snel en volgens afspraak.