U zocht op: hout product

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Repro

Turnhoutsebaan 42 -2970Schilde

Grafische kunst benodigdheden kantoorbenodigdheden groothandel tekentafels tekentafels toebehoren kunstschilders gereedschappen tekengereedschap tekenmateriaal, tekenpapier bureelbenodigdheden groothandel

Gijsbrechts

Oude Liersebaan 122 -2220Hallaar

Met een zeer compleet assortiment hout, parket, platen, bekleding voor vloer, muur, wand, plafond, dak en afwerkingsmaterialen voor ramen en deuren. Met ons team van 40 medewerkers staan we klaar voor particulier, vakman en schrijnwerker.

Evlo

Industrieweg 21 -2630Aartselaar

VLO bvba werd in 1991 opgericht en is na meer dan 25 jaar doorgegroeid tot een vaste waarde in de markt als TOTAALLEVERANCIER in reinigingsuitrustingen voor industrie, kleinhandel én schoonmaakbedrijven.

Fire-proof

Generaal Lemanstraat 38 -2600Berchem

Fire-Proof is invoerder van BURNSTOP en verdeler van een breed gamma brandbeveiligingsproducten. U kan ons gamma op onze website bekijken httpwww.fire-proof.com. Ook voor advies inzake brandbeveiligingswerken kan u steeds bij ons

Rewah

Nijverheidsweg 24 -2240Zandhoven

Rewah ontwikkelt, produceert en verkoopt bouwchemische producten voor de gespecialiseerde aannemer en schilder. Professionalisme, kwaliteit en service zijn geen loze woorden voor het Rewah-team.

Dakdepot

Glasstraat 47 -2170Antwerpen

Bij Dakdepot in Merksem verwelkomen we zowel professionele dakdekkers als enthousiaste doe-het-zelvers. In ons magazijn met uitgebreid aanbod aan kwaliteitsvol dakmateriaal en hout, vindt u hoe dan ook het materiaal waarnaar u op zoek bent.

Novelta

Kartuizersweg 4 -2550Kontich

Verkoop van een uitgebreid assortiment verven, lijmen, vulmiddelen en gereedschappen voor de Professionele schilder. Novelta verdeelt de producten van de grootste verf-, lijm- en toebehorenfabrikanten op de Belgische markt.

Alural Belgium

Jozef De Blockstraat 69 -2830Tisselt

Alural is een onafhankelijke aluminium coater actief in België voor de Europese markt. Wij poedercoaten uw aluminiumproducten in alle kleuren en structuren en zorgen voor opslag, picking, verpakking en transport.

Cartri

Fabriekstraat 40 -2547Lint

Cartri is één van de belangrijkste spelers op de Belgische tuinhoutmarkt. Als groothandel verdelen wij onze producten via geselecteerde dealers.Op zoek naar een verkooppunt? Stuur ons een e-mail en we nemen contact met u op.

Jary´s Digital Printing

Oudestraat 119 -2630Aartselaar

Kort even voorstellen. Jary´s is opgestart in 1985 te Antwerpen. Door blijvend te investeren in kennis en technologie, zijn wij vandaag de dag uitgegroeid tot een toonaangevende digitale drukkerij met een verscheidenheid aan oplos

Floorhouse

Boomsesteenweg 59 -2630Aartselaar

FloorHouse is uw adres voor de aankoop, de plaatsing, het onderhoud en de renovatie van parket, laminaat, kurk- en vinylvloeren. Of zoekt u onderhouds- of beschermingsproducten voor uw vloer? Bij FloorHouse vind je alles onder één dak!

Checkmate

Fazantenlaan 12 -2242Zandhoven

Tom Nollekens

Industriestraat 3 -2500Koningshooikt

TOM NOLLEKENS NV is inderdaad een ervaren partner in verf en onderhoud, maar ook in service. Als specialist in verf en verfgereedschappen kan u bij ons terecht voor het meest aangepast materiaal.

Byttebier Hout

Hagenbroeksesteenweg 173 -2500Lier

Er werd bewust voor gekozen om de eigenheid die Houthandel Herwig Byttebier had niet uit het oog te verliezen. De kleine zelfstandigen werden niet vergeten en kunnen ook vandaag nog steeds bij Byttebier Hout terecht.

Hanif

Sint-gummarusstraat 47 -2060Antwerpen

Anbeko

Saffierstraat 195 -2600Antwerpen

Anbeko is de verdeler van boenwassen en alle restauratieproducten in Berchem zoals: politoer, bladgoud en zilver, leder cosmetica, schuurmaterialen, industriele afwerkingsproducten.

Plastiek Van Wauwe

Oude Bosuilbaan 43 -2100Deurne (antwerpen)

Plastiek Van Wauwe, gevestigd te Deurne en Lubbeek, is reeds meer dan 50 jaar specialist in kunststof materialen voor bouw en industrie. Met een uitgebreid en continu vernieuwend productgamma bouwt Plastiek Van Wauwe aan een langdurig partnership...