U zocht op: hout voor de bouw

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Ben Van Dooren

Jef Buyckxstraat 81 -2300Turnhout

Service en dienstbaarheid staan bij ons snelgroeiend bedrijf voorop waardoor we constant op zoek gaan naar nieuwe technieken en producten om u het allerbeste resultaat te garanderen.

Kristof Van Dun

Industriedijk 9 -2300Turnhout

De realisatie van uw volledige woning, een uitbreiding of verbouwing in houtskelet of een nieuwbouw in houtskelet. Niets is voor ons te veel. Een oplevering van uw houtskelet in ruwbouw of de volledige afwerking van uw woning. U kiest. Wij voeren uit

Huybreckx

Kastelein 57 -2300Turnhout

Welkom op de site van HUYBRECKX HOME OVER HUYBRECKX GAMMA REFERENTIES CONTACT "Bij Huybreckx is alles mogelijk. Wij bieden de kwaliteitsgarantie voor elk bouw-of interieurproject." Samen met u werken we graag uw project uit en begeleiden u doorheen a

Tvt-rent

Tichelarijstraat 116 -2300Turnhout

Elboreco

Kleine Reesdijk 61 -2300Turnhout

Elboreco is actief in de verhuursector van machines met bestuurder, zowel voor grondwerken, hoogtewerken en transport.

Verbiest En Partner

Baron Frans Du Fourstraat 66 -2300Turnhout

Verbiest & Partner: specialist in PURBent u op zoek naar de meest rendabele isolatie voor uw woning? Wilt u hiermee bovendien fors besparen op uw energiefactuur én uw wooncomfort sterk verbeteren? Dan vindt u bij Verbiest & Partner wat u zoekt!

Vanhout.pro

Everdongenlaan 6 -2300Turnhout

Als algemene aannemer voert Vanhout.pro een brede waaier van projecten uit.Naast een uitgebreid palmares van nieuwbouwprojecten, hebben wij ontegensprekelijk belangrijke troeven in handen betreffende renovatieprojecten.

Travel Muze

Grote Markt 27 -2300Turnhout

Erik Sels

Grote Reesdijk 20 -2300Turnhout

tuinarchitectuur, tuinen, turnhout, tuinaanleg, aanlegwerken, vijvers, waterpartijen, aanleg van tuinen, tuinarchitect, daktuinen, villatuinen, landschapstuinen, zwemvijver, zwembaden met biologische waterzuivering

D.w.bo

Steenweg Op Diest 67 -2300Turnhout

Jeni Holding

Everdongenlaan 7d -2300Turnhout

Jeni Real Estate is gespecialiseerd in de realisatie en ontwikkeling van nieuwbouwprojecten voor bedrijfsgebouwen.

Novitas.be

Prinsenstraat 3 -2300Turnhout

Voor uw Bouw of Renovatieplannen zal u bij Novitas.be zeker de juiste Vakman, Aannemer vinden. Of het nu gaat over een volledige nieuwbouw of enkele kleine aanpassingen. Wij brengen u in contact met lokale Aannemers, Vakmannen, firma`s.

Mebaco Bv

Smiskensstraat 155 -2300Turnhout

Verhaert Pedro

Warandestraat 62 -2300Turnhout

Uniconstruct

Parklaan 124 -2300Turnhout

Uniconstruct, alles voor de aannemer en vakman.

Huybregts-reynders

Koeybleuken -2300Turnhout

Maak kennis met een halve eeuw ervaring en traditie in bouwprojecten en verbouwingsprojecten. Mettertijd heeft Algemeen bouwbedrijf Huybreghts-Reynders een brede waaier van competenties verworven.

Wurth Belux

Everdongenlaan 29 -2300Turnhout

Groothandel in vervoermiddelen en meettoestellen | groothandel in ijzerwaren

Mapeco

Steenweg Op Gierle 258 -2300Turnhout

Mapeco : kwaliteitsgereedschap & Automatisatie van poorten Mapeco : Alles voor de vakman en de doe-het-zelver Mapeco, gereedschap, elektrisch, boormachine, zaag, hamer, vijzen, nagels, beslag, vakman, doe-het-zelver, turnhout, automatisatie, poorten,

Cebeo En Cebeolightstudio Turnhout

Veedijk 31 -2300Turnhout

Cebeo is als groothandel in alle elektrisch materiaal de schakel tussen de fabrikant en de professionele elektro-installateur en de industrie. Cebeo biedt u producten en technische oplossingen voor de woningbouw, niet-woningbouw

Dafra Pharma

Slachthuisstraat 30 -2300Turnhout

Disenso

Nieuwe Kaai 7 -2300Turnhout

A.a.vds

Parklaan 26 -2300Turnhout

Algemene Aannemingen Van de Sande is een innovatief en milieubewust bedrijf, dat zich richt op afbraakwerken, algemene aannemingen grondwerken en afvalbeheer in Belgisch Vlaanderen.

Rj Projects

Koeybleuken 30 -2300Turnhout

Herka

Kempenlaan 45 -2300Turnhout

De Ark

Campus Blairon 599 -2300Turnhout

DE ARK wil de kansen voor personen en gezinnen verbeteren door hen betaalbare, duurzame, kwaliteitsvolle en leefbare huisvesting aan te bieden.

Cncsoft

De Merodelei 20 -2300Turnhout

Wij zijn gespecialiseerd in CNC-oplossingen voor de juwelensector!Met 15 jaar ervaring in de juwelenmarkt en in specifieke software,gereedschappen en machines, is CNCsoft een uitstekende leverancier voor u.

Maas Beveiligingstechniek

Kastelein 26 -2300Turnhout

Maas Beveiligings­techniekInbraakbeveiliging, Brandbeveiliging, Toegangscontrole, Camerabewaking en Videofonie