U zocht op: hout voor de bouw

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Sleurs Mortels En Gipsen

Siberiëstraat 14 -3900Pelt

Sleurs mortels en gipsen is al 50 jaar een dynamische onderneming die streeft naar kwaliteit, perfectie en goede service.

Svb

Bemvaartstraat 26 -3900Overpelt

S.V.B. Bvba, opgericht in 1995, is een leverancier / fabrieksagent van producten voor de industrie, groothandel, ijzerwaren en Doe Het Zelf. S.V.B. wil zich profileren als leverancier / fabrieksagent die enkel verkoopt aan de handelaar en...

Ntb Home Wellnessstore

Lodewijk De Raetlaan 23 -3900Pelt

Wellness Store biedt je een trendy collectie massagebaden, stoomcabines, hammam, saunas, infraroodcabines, jacuzzi’s en saltrooms voor uw wellness ruimte.

Algemene Onderneming Driesen

Stuifzandstraat 36 -3900Pelt

Driesen nv is uitgegroeid tot een dynamisch bouwbedrijf die niet meer weg te denken is uit de Noord-Limburgse bouwwereld. Als algemene aannemer werken we met een 100-tal medewerkers, waarvan 75 arbeiders.

Franssen Products

Albert Quintinlaan 2 -3900Pelt

Laat je vooral niet door onze naam Franssen Keukens misleiden, want Franssen staat niet alleen bekend voor zijn keukens, maar ook voor zijn maatkasten, binnendeuren, plankenvloeren en badkamermeubels.

B & S Interieur Design

Lodewijk De Raetlaan 18 -3900Overpelt

Het team dat bestaat uit zes gemotiveerde medewerkers staat in voor de vakkundige installatie van uw interieur. Van eigen ontwerp, opmeting en uitwerking, tot productie en plaatsing ... alles gebeurt in eigen beheer.

Apk Infra West

Haltstraat 50 -3900Pelt

We blijven voor in de snel evoluerende wereld van intelligente wegeninfrastructuur, energie-, water- en telecomnetwerken.

Staalbouw Overpelt

Karel Pinxtenlaan 6 -3900Overpelt

Staalbouw Overpelt beschikt over een ruime ervaring in het binnen- en buitenland op het gebied van: industriële gebouwen en handelsgebouwen realisatie van complete industriële gebouwen met bijhorende burelen, toonzalen,... van ontwerp ...

Handelsonderneming Winters

Leon Bekaertlaan 25 -3900Pelt

Handelsonderneming Winters BVBA is een jong en dynamisch bedrijf dat zich doorheen de jaren specialiseerde in container verkoop en verhuur.Handelsonderneming Winters BVBA levert containers geschikt voor transport, opslag en accomodatie, en dit zowel