U zocht op: hout voor gevelbekleding

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Gijsbrechts

Oude Liersebaan 122 -2220Hallaar

Met een zeer compleet assortiment hout, parket, platen, bekleding voor vloer, muur, wand, plafond, dak en afwerkingsmaterialen voor ramen en deuren. Met ons team van 40 medewerkers staan we klaar voor particulier, vakman en schrijnwerker.

Dakdepot

Glasstraat 47 -2170Antwerpen

Bij Dakdepot in Merksem verwelkomen we zowel professionele dakdekkers als enthousiaste doe-het-zelvers. In ons magazijn met uitgebreid aanbod aan kwaliteitsvol dakmateriaal en hout, vindt u hoe dan ook het materiaal waarnaar u op zoek bent.

Ecomat Zoersel

Ringlaan 42 -2240Zandhoven

Concreet helpen we je bouwen aan je eigen plekje op aarde met bouwadvies en het zo efficiënt mogelijk leveren van bio-ecologische bouwmaterialen. Het is daarom belangrijk niet alleen ‘groen’ te denken, maar ook ‘blauw’ : milieu & gezondheid.

Line Productions

Guido Gezellestraat 7 -3191Hever

Line Productions interieurbouw belgie. voor zowel particulieren als bedrijven de ideale oplossing voor maatwerk. zowel binnen als buitenshuis Line Productions Interieurbouw

Oase Tuinatelier

Helststraat 158 -2630Aartselaar

We hebben meer dan 30 jaar ervaring met het maken en plaatsen van houten constructies voor buiten zoals bijvoorbeeld terrassen, poorten, gevelbekleding, tuinafsluiting enz. Als familiale onderneming op mensenmaat staan wij in voor kwaliteit.

Belgo Garant

Lossing 23 -2260Westerlo

Belgo Garant staat voor topkwaliteit en maatwerk in impregneerhout.Van poolhouses, tuinhuizen, carports voor uw huis maar u kan ook bij ons terecht voor palen, schermen en diversen soorten constructiehout.

Mimago

Kapelstraat 1 -2200Herentals

Parket kent voor ons nog weinig geheimen. Sinds jaar en dag plaatsen wij parketten in alle motieven en vormen. Uw partner in schrijnwerk op maat.

Houthandel Denis Luyten

Molenstraat(mrh) 62 -2200Herentals

Bij Houthandel Luyten Morkhoven kan u terecht voor allerlei houtsoorten, platen, dakbedekking, gevelbekleding, ... Webeschikken ook over een toonzaal waarin u terecht kan voor deuren, parket, laminaat, wand- en plafondbekleding

Algemene Schrijnwerken Eddy Van Dessel

Wildemansstraat 28 -2550Kontich

wij zijn gespecialiseerd in binnenwerk zoals Binnendeuren, maatkasten, parket, plafonds, trappen en zo veel meer en ook buitenwerk zoals ramen en deuren, daktimmerwerken, gevelbekleding carpoorten houten terrassen

Ondernemingen Morel

Provinciesteenweg 542 -2530Boechout

Op onze interieurafdeling kunt u terecht voor al uw schrijnwerk op maat: parket, trappen (zowel nieuw als renovatie), maatkasten, keukens, badkamers, gevelbekleding, binnendeuren, … .

J.v.d.

Dikberd(hrt) 34 -2200Herentals

JVD te Herentals (Antwerpen) Gevelbekleding, metalen gevelbekleding , Metalen dakbekleding Dakbekleding, Kraanverhuur en Plaatbewerking.

Apers En Partners

Pierre Van Den Eedenstraat 44 -2660Antwerpen

Apers en Partners is, met meer dan 30 jaar ervaring in huis, dè referentie in oplossingen voor dak- & gevelbekleding, zowel voor renovatie, nieuwbouw als industriebouw.

Kempisch Asphaltbedrijf

Hannekenshoek 34 -2200Herentals

KAB nv is nu ook verdeler van Primagaz.Zowel particulieren als professionelen kunnen voortaan dus bij KAB nv terecht voor hun propaan/butaan flessen.KAB nv beschikt over een ruim gamma met zoals altijd een superservice en goede condities!

Reynaers Aluminium

Oude Liersebaan 266 -2570Duffel

Roval Aluminium is een toonaangevende specialist in aluminium bouwproducten voor daken en gevels, zoals dakrandprofielen, muurafdeksystemen, waterslagen, lamellenwanden, doorvalbeveiliging en balusters. Producten om duurzaam te bouwen zijn ook ...

Almobe Industriebouw

Breedveld 1 -2150Borsbeek

Almobé is een dynamisch bedrijf dat sedert zijn oprichting in 1985 is uitgegroeid tot een vaste waarde in de sector van de bedrijfsgebouwen.