U zocht op: hout voor gevelbekleding

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Van Der Gucht Bouw

Eurolaan 3 -9140Temse

Bij Bouw.Punt Van der Gucht in Temse (Oost-Vlaanderen) kunt u terecht voor alle bouwmaterialen, tegels, container- en silovervoer, dakbedekkingsmaterialen, gevelstenen, en gevelbekleding.

Line Productions

Guido Gezellestraat 7 -3191Hever

Line Productions interieurbouw belgie. voor zowel particulieren als bedrijven de ideale oplossing voor maatwerk. zowel binnen als buitenshuis Line Productions Interieurbouw

Oase Tuinatelier

Helststraat 158 -2630Aartselaar

We hebben meer dan 30 jaar ervaring met het maken en plaatsen van houten constructies voor buiten zoals bijvoorbeeld terrassen, poorten, gevelbekleding, tuinafsluiting enz. Als familiale onderneming op mensenmaat staan wij in voor kwaliteit.

Algemene Schrijnwerken Eddy Van Dessel

Wildemansstraat 28 -2550Kontich

wij zijn gespecialiseerd in binnenwerk zoals Binnendeuren, maatkasten, parket, plafonds, trappen en zo veel meer en ook buitenwerk zoals ramen en deuren, daktimmerwerken, gevelbekleding carpoorten houten terrassen

Groep D

Londerzeelsesteenweg 34 -1861Meise

De Gevelgroep neemt de volledige zorg voor buitenmuren over van bouwers en verbouwers. Zo kan jij duurzaam en comfortabel wonen.

Schrijnwerkerij Rottiers

Reedonk(bor) 9 -2880Bornem

Met reeds 25 jaar ervaring als algemene schrijnwerkerij en een ervaren werkteam staan wij garant voor kwaliteit en kwantiteit. Wij fabriceren de door uw gewenste ramen, deuren, poorten of veranda`s in ons eigen atelier met gespecialiseerde machines.

Etex

Luchthaven Brussel Nationaal 1 -1930Zaventem

We investeren jaarlijks meer dan 30 miljoen euro in onderzoek, ontwikkeling en innovatie en focussen daarbij specifiek op lichtgewichtmaterialen en -bouwmethodes.

Ondernemingen Morel

Provinciesteenweg 542 -2530Boechout

Op onze interieurafdeling kunt u terecht voor al uw schrijnwerk op maat: parket, trappen (zowel nieuw als renovatie), maatkasten, keukens, badkamers, gevelbekleding, binnendeuren, … .

Apers En Partners

Pierre Van Den Eedenstraat 44 -2660Antwerpen

Apers en Partners is, met meer dan 30 jaar ervaring in huis, dè referentie in oplossingen voor dak- & gevelbekleding, zowel voor renovatie, nieuwbouw als industriebouw.

Reynaers Aluminium

Oude Liersebaan 266 -2570Duffel

Roval Aluminium is een toonaangevende specialist in aluminium bouwproducten voor daken en gevels, zoals dakrandprofielen, muurafdeksystemen, waterslagen, lamellenwanden, doorvalbeveiliging en balusters. Producten om duurzaam te bouwen zijn ook ...

Almobe Industriebouw

Breedveld 1 -2150Borsbeek

Almobé is een dynamisch bedrijf dat sedert zijn oprichting in 1985 is uitgegroeid tot een vaste waarde in de sector van de bedrijfsgebouwen.