U zocht op: hout voor gevelbekleding

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Van Der Gucht Bouw

Eurolaan 3 -9140Temse

Bij Bouw.Punt Van der Gucht in Temse (Oost-Vlaanderen) kunt u terecht voor alle bouwmaterialen, tegels, container- en silovervoer, dakbedekkingsmaterialen, gevelstenen, en gevelbekleding.

Jan Baert Houtconstructies

Oude Veldstraat 149 -9080Lochristi

Houtconstructies Jan Baert uw betrouwbare partner voor al uw particuliere en industriele bouwwerken Houtconstructies,houten constructies,schrijnwerk,binnenschrijnwerk,dakconstructies,gevelbekledingen,isolatie,houten meubelen,houten meubels

Timmer- En Dakwerken D´hoker Peter

Kruisdreef 1 -9620Zottegem

Uw dak, Ons vak!Voor renovatie en nieuwbouw van daktimmerwerken tot dakbedekking voor hellende daken en platte daken, gevelbekleding met diverse materialen, alsook koper- en zinkwerken. Bezoek onze website voor meer info www.dak

Schrijnwerkerij Rottiers

Reedonk(bor) 9 -2880Bornem

Met reeds 25 jaar ervaring als algemene schrijnwerkerij en een ervaren werkteam staan wij garant voor kwaliteit en kwantiteit. Wij fabriceren de door uw gewenste ramen, deuren, poorten of veranda`s in ons eigen atelier met gespecialiseerde machines.

Ivo Hermans

Beukenstraat 123 -9255Buggenhout

Dakwerken Hermans Ivo BVBA is reeds jarenlang uw betrouwbare partner voor alle dak-, gevel- en aansluitende werken hiervan. Het volledig inrichten van zolders net als metselwerken samen met dakwerken zijn een mogelijkheid.

Pxp Projects

Boskouter 13 -9620Zottegem

PxP Projects is een bouwbedrijf dat gespecialiseerd is in prefabricatie van houtskeletbouwelementen. In onze eigen productiehal prefabriceren wij elementen voor houtskeletbouwprojecten zoals wanden, daken, vloeren en vliesgevels.